Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Не бързайте да купувате...
Автор: titanche   
Дата:   23-02-07 20:29

Здравейте!

Бързам да кажа на всеки, който се е насочил към големите магазини (Техномаркет, Технополис и др.), за да си купи апаратче, мислеики, че там е най-евтино, да не го прави. Първо, приятели проверете навсякъде, а не като мене да се наредите като поп (не, че имам нещо против светия синод, просто е такава приказката)!
Днес си купих от Техномаркет-Варна Canon PowerShot A630 за 700лв. Предварително бях проверил, че из Нета е доста по-евтин, но нямх възможност да чакам. Преди малко ходих до едно фото (на ЦЕНТЪРА на град Варна) да си взимам снимки и реших да поразгледам витринките докато чакам... И какво да ви кажа същия апарат за 620 лв. Просто щях да припадна...не можах да повярвам - да се прекарам Аз, най-големия сметкаджия! Така, че логиката, че в големите магазини е най-евтино бързо се изпари. Вярно е, че човек трябва веднъж да се опари, но защо трябваше точно аз да съм...
Точно поради тази причина реших да споделя на всички вас за случилото, за да може колкото се може по-малко хорада станем жертви на нелогичния български пазар, който е извън всякакви международни обичаи в предлагането на стоки.
И така, приятели, надявам се да съм спасил някоя стотарка на някой т вас...чао от мен

Павел Раличков - Варна, България!

Отговори на това съобщение
 Re: Не бързайте да купувате...
Автор: Георги   
Дата:   23-02-07 20:56

ако ти кажа че го има и за 565 лева с ддс чисто нов с гаранция [smilie11]

Автор: misho   
Дата:   23-02-07 21:19

Мда, 565 е ТАМ и то в наличност + 5 лв доставка ! [smilie5]
Та ти [smilie11] за колко казваш го купи?

Автор: S-T-I   
Дата:   23-02-07 21:40

Здраво си се преебал - ма това 150лв. пари ли са бре[smilie5] [smilie18]

Автор: ShotlandetsaWildLife   
Дата:   23-02-07 22:08

sti, ще те върна в първи клас [smilie18] [smilie18] , 80 лв са само [smilie5]

титанче, няма да се косиш [smilie24] , лятото карай повече колело, вместо да се возиш с кола/маршрутка и ще ги избиеш многократно, личен опит [smilie7] [smilie21]

Автор: bobihot   
Дата:   23-02-07 22:34

Аз като не ходя пеш...

Автор: Славов   
Дата:   23-02-07 22:44

Даааа, позната история в BG.
От всичко прочетено разбрах къде се продава апарата: Техномаркет-Варна, има цена и веднага намерих телефони, адреси и всичко за фирмата.
Дайте това и за другите дето го продават същия апарат- де са им сервизите и т.н.
Иначе и аз го продавам за 400 лв. пратете ми парите и т.н. стига глупости.

Автор: Георги   
Дата:   24-02-07 13:24

славов, фотопавилион.цом

провери сам

Автор: galy   
Дата:   24-02-07 21:54

Predi da vzema moq aparat proverih 5 razli4ni mesta. Razlikata ot nai-eftiniq do nai-skapiq variant be6e 300lv!!! Da. I 4esno kazano vav photo pavilion izliza6e nai dobre,imaiki predvid dds faktura. A v kraina smetka si go namerih i o6te po-evtin :))) Ot skoro imam edin princip - kolkoto i da se zapalq, ne barzam!!!

Автор: liyana   
Дата:   24-02-07 22:24

Абе човек, в тоя форум само за хладилници не се съветваме - да беше питал баш сметкаджиите, преди да се изръсиш! Аз да ти кажа, най-лесно добиваш представа за някаква цена на фотоапарат, като я провериш по сайтовете в Щатите. Те са ти начален ориентир. Ще ти кажа, че моят апарат струва 1200 кинта в някой от въпросните големи магазини и 730 лева в америчко. Значи истината е някъде по средата (аз си го намерих на страхотна цена!) Затова преди да пазаруваш, питай бе - тук си казваме сичку! [smilie3]

Автор: nomadsl   
Дата:   24-02-07 23:25

Миналото лято мой приятел, който работи в голяма мултинационална компания и пътува до Швейцария поне два пъти в месеца, купил за децата си две конзоли на Сони. Оказало се, че конзолите струват с 200лв по-малко от цената им у нас. Децата се радвали много и се похвалили на други деца. При следващото си пътуване човекът трябвало да купи още три конзоли - на приятели услуга на се отказва. На следващото още. Разказва ми, че най-много е носил седем, а общо до сега /края на януари/ - над 40 броя. Вече това много му тежало, а личната му отстъпка при швейцарския магазинер отдавна минала 15%. При последното му посещение швейцарецът бил много любопитен за България, разпитвал за хотели, цени и др. Оказало се , че замисля магазин у нас - струвало му се, че има много "хляб". Намекнал,че би било добре ако си намери съдружник от българска страна, гледайки го право в очите.

Автор: dino   
Дата:   25-02-07 09:00

Титанче,сори за набутвацията.Ма ти трябваше да знаеш бе човек,аз постоянно тъча между Бриколажа,Практикера и Метро най-малко ,кат купувам нещо за строителството,да не ти говоря за борсите,и Промишлената зона.Това не е само в БГ ,просто станахме като другите страни и западняшко...
А колегите нека не са толкоз жестоки,щото и на тях може да се случи.Човека сподели със сълзи на очи,а вие надолу,надолу...земе се гръмне човека...
Гали е точен какво трябва да се прави:"kolkoto i da se zapalq, ne barzam!!!"
Така е по-добре,щото и аз съм кибритлия...
Успех

Автор: solo5   
Дата:   25-02-07 14:42

titanche Canon PowerShot A630 струва 629лв в Техномаркет
да не говориш за A700, който е 699лв там [smilie3]

Автор: long-go   
Дата:   04-03-07 14:34

ами и аз не мога да разбера понякога политиката.. ето ви например обективът на Канон 50/f1.8 II.В павильона е около 190лв с ДДС , в украйна е 92$ , в германия 92EU..а в щатите ...... 69$!!!! , все отнякъде трябва да се печели но понякога е прекалено..не мислите ли.. Колкото е по голяма и качествена стоката , толкова повече гледат да ни пре**ат.. Аман.. Е сега като сме страна от евросъюза , защо телевизори като SAMSUNG и SONY сглобявани в европа не им паднаха цените ами дори са с около 60лв по-скъпи? И още един пример - когато си копувах канона в техното бе 1 500 китов , че и с някаква карта аванта,в павильона бе малко по-евтин тогава , но с доставката до тук , пак щеше да е толкова , а в стемо ми искака 1580 само за тялото ?!?!?! Е поне го взех на името на фирма че ми върнаха ДДС-то , но все пак . нормално ли е това... [ezik]
Да живее демокрацията в държавата и на пазара [beer]

Автор: paks   
Дата:   04-03-07 23:45

аве, това с връщането на ДДС-то как става, ще ме светне ли някой??

Автор: solo5   
Дата:   04-03-07 23:54

трябва да си регистриран по ДДС и да пишеш стоката като актив на фирмата

Автор: asahi   
Дата:   05-03-07 12:05

Павка, от 17 години описаното явление е нормално, даже препоръчително за България. Свиквай да плуваш в пазарните води.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР