Автор: titanche
Дата: 23-02-07 20:29
Здравейте!
Бързам да кажа на всеки, който се е насочил към големите магазини (Техномаркет, Технополис и др.), за да си купи апаратче, мислеики, че там е най-евтино, да не го прави. Първо, приятели проверете навсякъде, а не като мене да се наредите като поп (не, че имам нещо против светия синод, просто е такава приказката)!
Днес си купих от Техномаркет-Варна Canon PowerShot A630 за 700лв. Предварително бях проверил, че из Нета е доста по-евтин, но нямх възможност да чакам. Преди малко ходих до едно фото (на ЦЕНТЪРА на град Варна) да си взимам снимки и реших да поразгледам витринките докато чакам... И какво да ви кажа същия апарат за 620 лв. Просто щях да припадна...не можах да повярвам - да се прекарам Аз, най-големия сметкаджия! Така, че логиката, че в големите магазини е най-евтино бързо се изпари. Вярно е, че човек трябва веднъж да се опари, но защо трябваше точно аз да съм...
Точно поради тази причина реших да споделя на всички вас за случилото, за да може колкото се може по-малко хорада станем жертви на нелогичния български пазар, който е извън всякакви международни обичаи в предлагането на стоки.
И така, приятели, надявам се да съм спасил някоя стотарка на някой т вас...чао от мен
Павел Раличков - Варна, България!
|
|