Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Блокиран
Автор: bobby_powershot   
Дата:   16-03-09 18:54

Вчера установих, че многоуважаваните в този форум Луиджи и Лусвет са ме блокирали за лични съобщения и коментари под снимките си...[smilie10] Аз по принцип не пиша коментари, но когато пиша, винаги са положителни или с добър тон "критикуващи", в случая дори не съм писал коментари, да не говорим за лични съобщения към въпросните автори или под техните фотографии, не че ми е толкова важно да коментирам снимките им, но ми стана много любопитно с какво заслужих това игнориране от страна на тези автори. Затова реших да пусна темата, понеже ми отнеха правото да се разберем без да разбира целия форум. [smilie2]

Re: Блокиран
Автор: OGIMAG   
Дата:   16-03-09 19:04

И понеже съм сигурен, че Админ ще прочете темата и нещо от мен ако може.
Направете така, че след като даден автор ме е блокирал да не мога и да гласувам за снимките му. По подразбиране след като не желае коментарите ми не желае и точките ми. Мисля, че е справедливо.
Автор: HSGeorgiev   
Дата:   16-03-09 19:16

Ама вие верно ли смятате, че това трябва да бъде предмет на обща дискусия, или да се занимават админи с него [smilie10]
Това си е виртуален вариант на човешките взаимоотношения - оказва се, че някой просто не иска да си разговаря с някой друг, или пък не иска този някой друг да му дава съвети. Няма как да се определи кой е прав - това си е лично решение. Ако не искаш да слушаш съветите на някой, дори да не си прав и дори да го обиждаш незаслужено по този начин, няма как някой отвън - админите или широката общественост [smile] да ви оправят отношенията.
Като те е блокирал някой и не искаш да му гласуваш за снимките - просто не гласувай. Ако се въведе такова ограничение - утре някой ще изпищи, щото той пък може да иска да гласува за снимките на друг, макар и този друг да го е блокирал.
Излишна и дори доста инфантилна тема [smilie23]
Дата:   16-03-09 19:28

HSGeorgiev, аз никъде не споменавам, че искам да не мога да гласувам за нечии снимки, също така не съм досаждал на никого и ако бях досаждал някому не бих пуснал темата. Прегледай профилите на авторите и сам ще се убедиш, че почти няма мои коментари, съвети и критики, кой съм аз да давам съвети на най-добрите автори във форума...[smilie11]

Автор: tantris   
Дата:   16-03-09 19:31

Или грешка или интрига?[smilie11]
Автор: HSGeorgiev   
Дата:   16-03-09 19:42

bobby_powershot

просто в един пост опитах да отговоря и на теб и на OGIMAG, който има искане за точките.

но основното е това - така са преценили хората по някаква причина - това са взаимоотношения между вас, не може админите да ви оправят взаимоотношенията. Пък не е и нужно.
Пък и на теб какво ти пречи - това си е като в реалния живот - някой ако не иска да говори с теб - ок, ако не е прав - проблема си е негов.
Това не може да бъде предмет на дискусия.
Автор: Георги   
Дата:   16-03-09 19:50

нас кво ни интересува кой те е блокирал?
Автор: sunnyshot   
Дата:   16-03-09 19:53

може и случайно да е станало... на мен ми се случи веднъж да натисна грешен "клик"... и после доста се чудих как да отблокирам [smile]

Автор: OGIMAG   
Дата:   16-03-09 20:33

Да- смятам, че това може "да бъде предмет на обща дискусия, или да се занимават админи с него". Какъв е проблемът?
HSGeorgiev- аз не бих искал да гласувам за някой който ме е блокирал. Логиката е, че вероятно и той не би искал. Все едно да напсувам някой и той после да ми е благодарен, за нагласуваните му снимки.
Дата:   16-03-09 20:37

Аз немога да разбера, защо се натискате да четете нещо което не ви е интересно, и къде прочетохте, че пиша на админите...[smilie11] Ако е грешка Лиджи и Лусвет ще видят и ще оправят нещата, аз като немога да им пиша как да разбера какво е станало. Повтарям блокиран съм без всякаква причина, нито съм писал коментари нито лични съобщения, така че може и грешка да е станала... Никъде не пише прочети задължително, който не му е интересно да не чете.[beer]
Автор: admin   
Дата:   16-03-09 20:44

Вижте, най-добрия вариант е да им изпратите мейл през личния профил. Имате такава възможност. Може да е станала грешка, кой знае.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена