Автор: f1-man
Дата: 16-11-08 18:16
Здравейте,
реших да се оборудвам с мастиленоструен принтер, който ще бъде използван 95% за печат на снимки, основно в размери над 10х15. За момента съм се спрял на Epson Stylus Photo R285 или Canon Pixma ip4500. Прочетох противоречиви(но все пак положителни) мнения за качеството на печат на двата принтера, затова се надявам ако някой тук е имал възможност да види реално как печатат(или подобни на тях) да си каже мнението, като ме интересуват единствено детайлите и цветовете при принтиране на снимки, имам лазерен принтер за печат на текст. Смятам да сложа система за непрекъснато подаване на мастилото, като в Pro Cart е налична и за двата модела, но как СНПМ влияе, защото Епсън доста си хвалят мастилата, т.е. намират ли се хубави мастила и за двете марки? Скоростта на печат не е фактор, както и наличието на непотребни поне за мен дисплеи, четци за карти... Склонен съм да дам и малко повече пари за принтер, но не в пъти, като определено трябва да може да работи със СНПМ или да се презарежда лесно, защото покупката на оригинални консумативи би обесмилиса това, че няма да се разкрвам до фотота.
|
|