Автор: Myth
Дата: 21-10-08 14:38
Абе Чуков, аз като карам закарам някой колега ли колежка до тях без пари такситата трябва ли да ме гледат на криво щото им ям хляба? Когато ида и преинсталирам Уиндоуса на някой приятел или му реша някой софтуерен проблем, компютърните фирми трябва ли да ме гледат накриво, щото им ям от хляба? Като помогна на комшията примерно да си налепи тапетите, трябва ли майсторите да ме разпънат на кръст щото с това си вадят хляба или като помогна на комшията да си качи пералнята до тях, сигурно хамалите трябва да ме пребият щото и техният хляб взимам. И още хиляди примери мога да ти давам, вероятно и ако си взема ДВД от видеотеката не мога и да си поканя приятели в къщи да го изгледат щото тоя от видеотеката ще ме разстреля, че съм го лишил от няколко потенциални клиента, щото той с това си вади хляба и е вложил средства. Деба мама му, само хората с хоби или професия фотография ли са такива (м/у които съм и аз) или....? И в случая не виждам какво подскачаш, като ощипана госпожица, нали си от тия дето си продават фотографиите и си вадят хляба с това, аз ти предлагам сделка, работа или ти предлагам да ти КУПЯ стоката, ако имаш подходяща, ако нямаш, моля те не пиши в темата (казвам го без някакви лоши чувства към теб лично) но се дразня на държанието ти и на някой други хора. Брех да му се невиди, явно за някои фотграфията Е САМО СТОКА, знам че не е така но така звучите. И някой спомена в "онази" тема, защо си предоставяте снимките на фото-форум безплатно ъМ, след като толкова много си цените труда или ще кажете, че то не е комерсиално и сайта не печели от това, аз ще кажа, печели и още как не от твоята снимка директно, а от рекламите, които нямаше да стоят на тоя сайт ако той не съществува, демек ако ни няма нас, които публикуваме снимките си на него, ай сега вземи си смъкни снимките от профила, ще го направиш ли?
|
|