Автор: cipher
Дата: 07-08-08 16:47
Снежанка, ама хич не е хубаво да говориш друг апарат и да правиш сравнения и оценки, като се пита в задачата нещо съвсем различно. Всъщност визьора на 450D е по-добър от този на a350. Също така 450D прави 3.5 кад/сек, за сметка на 2.5 на a350. Това за мен са не малки преимущества. Гледам сравнение от тук: http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra350/page22.asp
Въртящият се LCD дисплей е предимство, но хич не определящо за мен. За мен и live view функцията не трябва да участва в нашите сравненията, но това си е мое мнение. Да отбележим и това, че дисплеят на 450D е по-голям - 3", което си е удобство. Стабилизацията си е стабилизация и е много готино удобство и добро предимство на a350, но дядо ти преди не е имал стабилизация и пак е правил хубави снимки. Освен това китовият обектив на 450D си има стабилизация, което е някакво предимство и облекчение за лутащия се начинаещ.
Аз лично скорошен собственик на 450D, но ми допада. Вярвам също, че избора на система е важен фактор за по-безпроблемното развитие на самата система (с купуване на нова техника и продаване на текущата) и затова моят избор беше Canon. Преди аз си мислих за Pentax, но поради тези причини реших да променя решението си. Да не забравяме, че обективите правят снимките, а снабдяването с тях е по-лесно при по-разпространените у нас марки. :)
Дано съм помогнал, а не съм те объркал.
Поздрави
Публикацията е редактирана (07-08-08 16:48)
|
|