Автор: djogata
Дата: 30-07-08 23:08
За апарат по принцип не правят проблеми, или поне не сериозни проблеми.
Най-чувствителни са на тема устройства, имащи въртящи се части (хард-дискове) и най-вече апарати, излъчващи вълни (мобилни телефони, блутуут и т.н)
Снимал съм от самолет няколко пъти, без да ме изхвърлят от самолета
Майтап де, снимал съм без да ми се карат
Ето туй нещо е снимано на 3-4 километра над Дания, със Д300, знаците за коланите вече светеха, но все още се снишавахме, не бяхме направили финалния заход към пистата - все още без пуснати колесници и задкрилки и т.н.
http://photo-zona.net/images/user13359/album13848/large/1212755997_vuwy7363_Ireland386.jpg
Предполагам като се почне финалният заход - на 1-2 километра височина, вече всичко трябва да е изключено.
Ако пилота каже "Cabin crew arrival position", е те тогава може да се спекат, ако снимаш, защото когато пилота го каже това, вече самолета е много близо до земята и е "подхванат" от апаратурата на летището, която направлява самолета чрез радар и радиовълни и не трябва да има смущения.
GSM и Bluetooth не може да се ползват изобщо по време на полет, защото доколкото знам бъркат в здравето на уредите за измерване на температурата на въздуха извън самолета
|
|