Автор: ivodam
Дата: 15-07-08 11:11
Privilege: Да, във форума има нещо, което карат хората на моменти да се държат неадекватно. И аз съм се поддавал, и други посетители. Бях доведен до това неотдавна, да напиша неща, които после се оказа, че са били въприети като обида. Разбира се, аз се извиних на обидения човек, наложи се да го направя на лична, защото междувременно бяха затворили темата. Няколко дена по-късно затвориха друга тема с официално предупреждение към Джъмбича, че и той бил обидил някого, нещо беше във връзка със снимки на манджи. Сега научавам, пък че имало и баннати хора за обиди и не знам си какво. Явно има някакъв проблем във форума - нито аз, нито Джъмбо, нито другите сме някакви психопати, които от сутринта се чудят кого да обидят. Админите обаче изглежда не са склонни да водят разговори относно проблемите (някой беше даже пуснал тема - извращенията във форума - може би малко силна дума, но проблем очевидно има), а предпочитат да затварят теми, с което нищо обаче не се решава... Аз мога само да се постарая в бъдеще да не се поддавам на провокации и влияние на отрицателни енергии, ще видим...
Сега, това за обработката, извинявай, но е нещо, което се казва, за да има какво да се каже. Защото това е нещо безкрайно като процес, да не говорим колко е субективно и винаги може да се намери какво още би било добре да се направи. Нещата или са интересни, или не са и хората или ги харесват, или не, от една страна. От друга, нещата или са използваеми, или не - това е в крайна сметка.
Публикацията е редактирана (15-07-08 11:18)
|
|