Автор: Kanonir
Дата: 27-04-08 10:42
Темата която ми беше изтрита повдигна няколко въпроса и понеже това засяга и другите тука (както примерно темата на админ за проблемите с ИЕ) та реших да разгледам нещата публично с риск, пак да ме изтрият
Та:
С какво наруших правилата на сайта че ми беше изтрита темата?
отговора е - с нищо според писаните правила на сайта!
Тогава следва:
с какво право ми бе изтрита темата?
отговора - единственото правило що годе дето приляга е в секция:
ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ФОТО ФОРУМ
"Фото Форум има право да закрие или изтрие профила, снимките и коментарите на произволен потребител, по своя преценка и без право на преразглеждане."
(Формално погледнато тука за цяла тема никъде не става дума както примерно в:
"12. Всякакви теми за кракове и кий-генератори във форумите ще бъдат изтривани без предупреждение. При рецидив, авторите им ще бъдат деактивирани.")
От една друга тема, админските:
Автор: admin
Дата: 12-01-08 09:13
1. Всякакви въпроси и предложения към админа се пишат на админския мейл. Админа не отговаря на въпроси и молби към админа, зададени във форума. Четете секция FAQ
Дата: 13-01-08 10:49
......Както казах, предложения и молби към админа се правят на админския мейл.
Теми "Молба към админа" , "Ало, админа" и т.н. във форума ще се затварят.
Колкото и да са написани като правила - първо ги няма в секция FAQ и второ няма нищо такова в секция "Правила" или "ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА" където четем:
"Потребителят се съгласява с Общите условия и Правилата за използване на сайта, като попълни формуляра за регистрация на уникално потребителско име и парола във Фото Форум и натисне бутон "регистрация".
тоест при натискане на бутон "регистрация" АЗ НЕ СЪМ СЕ СЪГЛАСЯВАЛ с подобни неща за да ги спазвам
Та защо тогава ми беше изтрита темата?
В обяснението на админ дадено постфактум (след изтриването - в друга тема):
Дата: 27-04-08 02:16
Kanonir - това как ще се развива форумът не е предмет на обсъждане във форума.
Във форума има регистрирани хиляди хора, които имат стотици мнения по въпроса.
Подобни теми водят единствено до излишни разправии.
Сайтът си има екип, който се грижи за това как и кога какво да се прави и какви да бъдат приоритетите на развитие.
може и да има някаква логика, но това ни най-малко дава право на същия да нарушава писаните от самия него правила с които сме се съгласили всички при регистрацията си!
И най-накрая тия работи по-горе ги пиша щото, от мен се иска да спазвам правилата и го правя, същите тия дето ги пишат е добре също да ги спазват въпреки добрите си намерения с които ги нарушават... щото.. къде бяха посипани добрите намерения?
|
|