Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за правилата за качване и оценяване!!!
Автор: oknen13   
Дата:   24-03-08 17:50

Здравейте на всички! Мисля че това едва ли е правилния начин! Всяка снимка може да бъде оценявана от определен екип преди да бъде допускана до широката форумска общност, но тя трябва да бъде побликувана в свойта си категория, не може да побликуваш голо тяло в хумор например или в домашни любимци,не мога да разбера от какво ви е страх админи??? ами ако не е добра снимката може да изстриете или нея или даже профила на автора!!! а това да се чакат гласовете само на трези от рейтинг Б е хе хе че,колко от тях си правят труда да глдат снимки в изброените в правилата категории??? и не напоследно място ми е интересно тълкуването на точките от правилника от 6 до 8!!!
 Re: за правилата за качване и оценяване!!!
Автор: matataupa   
Дата:   24-03-08 17:54

https://photo-forum.net/joro/emoticons/angel.gif

Няма да я бъде тая тема... Поне пиши с какво снимаш, току виж стане интересно[smilie5]
Автор: toshko   
Дата:   24-03-08 17:57

Според мен това е направено така, защото вече фотофорума има много потребители и ако ги пуснат да качват на всякъде ще настане някакъв хаос. Примерно - ти си добър фотограф, качваш си хубава портретна снимка, която си си играл да направиш с някакви усили и искаш да видиш как ще я оценят другите фотографи, но след 1 час тя вече е отишла на 2-ра,3-та или 5-та страница, защото всичко живо качва снимки било то и за първи път. Тогава твоята снимка няма да може да получи нужното внимание.
Не искам да прозвуча като администратор - просто аз така си обяснявам тези правила.
Дата:   24-03-08 17:58

ами снимам с каквото имам Sony dsc-h2 ! и каква връзка има това с темата? :)
Дата:   24-03-08 18:00

е toshko нали точно за това ти говоря в пртедтавяне това е в геометрична прогресия!
Автор: LeArtDuAnt   
Дата:   24-03-08 18:05

oknen13, priatel za da imash pretencii triabva da imash pokritie [smilie8]
Дата:   24-03-08 18:07

искам просто всички да имаме равен шанс!!!
Автор: LeArtDuAnt   
Дата:   24-03-08 18:10

vmesto da pla4esh pro4eti niakoa kniga i praktika
Дата:   24-03-08 18:11

LeArtDuAnt - да ти имам самочувствието :)!!!
Автор: admin   
Дата:   24-03-08 18:14

Oknen, всички имате равен шанс. Освен това имате шанс и да изпратите портфолио за разглеждане. За сега не си показал каквито и да са фотографии. След като покажеш добри фотографии и не ти ги оценят, тогава пускай теми.
Няма автор, който е показал добра фотография и да е останал незабелязан.
Ако имаш въпроси към администраторите или възражения, пиши на мейла на админа, не във форума.
A, и ако обичаш Ненко, Нейт-13 и т.н. престани да си правиш никове!
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена