Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Полумафиотска и несправедлива история
Автор: maycal   
Дата:   11-03-08 00:48

Има промяна, според която трябват 3 снимки с рейтинг Б,за да може да се публикува във категориите (освен само "Представяне", на практика).

Несправедливостта идва от това, че вероятно малка част от снимките в "Представяне" се виждат от достатъчно голям брой оценяващи, които формират рейтинг Б.ДОРИ ТЕОРЕТИЧНО Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЯ МНОГО ХУБАВА СНИМКА ДА НЕ БЪДЕ ИЗОБЩО ПОГЛЕДНАТА ОТ НИТО ЕДИН такъв оценяващ!
Освен това, съдейки по част от снимките с висок рейтинг Б, съм на мнение, че един немалък процент от тези фотографи с повишено тежест на оценките, са недостатъчно добри творци и критици .
Полумафиотската история пък идва, според мен , от това, че явно има "дружинка" от ПОЗНАВАЩИ СЕ ПОМЕЖДУ СИ фотографи, която вероятно има някакво ядро и периферия от автори, които си се САМОВЪЗНАГРАЖДАВАТ ЕДИН ДРУГ с оценки, като често основния им "критерий" е именно познанството помежду им!Част от тази група, са стойностни и истински творци, но не са малко, мисля аз, онези, които всъщност вероятно са кандидати за графа: полузанаятчии-псевдоартисти,загнездили се във фотографската ниша на изкуството по случайност и/или чрез голяма активност и "напън", и съответно често или винаги даващи жалка и/или долнопробна продукция, камуфлирана като "артфотография"!??
 Re: Полумафиотска и несправедлива история
Автор: Георги   
Дата:   11-03-08 00:50

и какво от това [smilie11] [smilie5]
Автор: Стоев   
Дата:   11-03-08 00:50

Баси, аре стига ве[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: mixmike   
Дата:   11-03-08 00:52

долу мафията[smilie23] [smilie11] [smilie10] [smilie5]
Дата:   11-03-08 00:56

Защо "Долу мафията!"? Не виждаш ли, че съм написал-ПОЛУМАФИЯ! [smilie3]
Дата:   11-03-08 00:56

maycal написа:

ДОРИ ТЕОРЕТИЧНО Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЯ МНОГО ХУБАВА СНИМКА ДА НЕ БЪДЕ ИЗОБЩО ПОГЛЕДНАТА ОТ НИТО ЕДИН такъв оценяващ!
Ти за тази ли?

http://212.36.3.59/site_pics/158/4_1205186826.jpg

Автор: apollo   
Дата:   11-03-08 01:01

Ами ти откриваш топлата вода ама пък какво ти пука... за едните точки ли си [smilie11] [smilie5]

Дата:   11-03-08 01:03

[smile] Говоря по принцип.Моите снимки са любителски, по-скоро непретенциозни....Понякога малко по-сериозно се занимавам с нещо като критика (!?)...[smilie10] [smilie4]
За тази снимка си признавам, че се изкуших почти само от забележително хубавите крака на жената в ляво...[smile]
Дата:   11-03-08 01:08

Не съм за точките, а за възможността да се публикуват, МАКАР И РЯДКО (както беще преди-имаше ограничение на брой снимки за определено време, аз предполагам, че СТАРИЯ РЕГЛАМЕНТ беше достатъчна бариера и филтър!) в специализирани категории![smilie9]
Дата:   11-03-08 01:14

maycal написа:

За тази снимка си признавам, че се изкуших почти само от забележително хубавите крака на жената в ляво...[smile]

Ами тогава праскаш един АртЪ в стил
(набърже с пикасата) и хем туй в онуй - хем душата в Рая[smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer] [beer]

Дата:   11-03-08 01:14

Стоев, какво толкова се чудищ? Ето, и ти вероятно с близки до изложените от мен мотиви на си пуснал за гласуване тази твоя снимка:
http://212.36.3.59/site_pics/155/1_1148893248.jpg
Дата:   11-03-08 01:16

http://212.36.3.59/site_pics/155/1_1148893248.jpg

Тази твоя снимка имам предвид(преди не излезе)![smile]
Дата:   11-03-08 01:21

Точно тази е цвете, положено в памет на Приятел от Форума, неудачно е сравнението..[smilie2]
Дата:   11-03-08 01:21

Впрочем, тя (твоята снимка) има чар, освен това малко е близко до определен стил на картички и снимки за стени отпреди вероятно 30-40 ? години..., дори си взех от един антикварен магазин подобна и съм я закачил на стената. [smile]
Автор: ddimo   
Дата:   11-03-08 01:22

Стоев [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Я пробвай с тая:

http://212.36.3.59/site_pics/154/G_1203847822_S4300099.jpg

Дата:   11-03-08 01:22

Виж за нещо с перушина, пускано за майтап
Дата:   11-03-08 01:23

Посветеното на Мимик недей закача - то има друга стойност, разбираема за много Форумци
Дата:   11-03-08 01:24

Извинявай, не съм чел заглавие и коментари![smilie4]

А хубавите крака на жената от моята снимка са излезли на нея малко криви, за съжаление-ефект от това, че са снимани "в състояние на походка" [smile]
Автор: asahi   
Дата:   11-03-08 02:05

Правото да се публикува в желаните категории трябва да се заслужи. Засега постиженията ти не са достатъчни. Снимай, усъвършенствай се и ще успееш.

В други сайтове е по-свободно. Опитай и там.
Автор: arriah   
Дата:   11-03-08 07:48

явно са почнали да осребряват точките и аз пак съм пропуснал... отивам да се [smilie21] [smilie21] [smilie21] от мъка [ezik]

maycal, смисълът е в споделянето на снимки, а не в оценяването, чупи гипса, живей спокойно [beer]
Автор: sen_shui   
Дата:   11-03-08 07:56

Аз съм [smilie24] за вдигането на рейтинга... въпреки че и мен ме хванаха промените и сега отново съм в представяне [beer] [shtrak] [smilie25]
Автор: icolin   
Дата:   11-03-08 08:07

Дървен философ..............[smilie19]
Автор: ksuhorukov   
Дата:   11-03-08 08:15

Според мен трябва да се вземат и някакви мерски сещу подобни теми :). Поне по 2 на ден [smilie18]
Автор: tnt   
Дата:   11-03-08 08:23

долу пикаса! долу Стоев! [ezik] [smilie5]
Автор: todorzuboff   
Дата:   11-03-08 08:23

Хора ставате смешни с тези теми за точки,рейтинги....[smilie23] Не се ли сещате, че ФФ е фотографски сайт и идеята на новите правила е да не се заливат отделните категории с бози. Все пак сме тук за да гледаме, публикуваме и обсъждаме фотография, а не за да разтоварваме картите на апратите си.[smilie23] Заглавието на темата е доста смешно отнесено към съдържанието и. Иначе asahi и arriah са написали доста смислени неща, послушай ги.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена