Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Колко често влизате в Албум Представяне
Автор: killborn   
Дата:   09-03-08 14:30

След промяната в правилата на сайта (които засегнаха и мен, за което предполагам съм си виновен)се замислих. Колко често хората които определят квотата на другите посещават албума с младите ентусиасти. Станами любопитно просто така за протокола [smilie3]
Със Здраве [beer]

Re: Колко често влизате в Албум Представяне
Автор: matataupa   
Дата:   09-03-08 14:34

тъкмо бях. Много яки снимки има[smilie7]

Автор: TPECHAT   
Дата:   09-03-08 14:36

лека нощ
Автор: luboar   
Дата:   09-03-08 14:38

не влизам никога ..съжалявам
Автор: boni   
Дата:   09-03-08 14:49

Аз влизам по 2-3 пъти на ден:) Разглеждам абсолютно всичко. Има достатъчно хора, които влизат всеки ден, така че спокойно, ако има хубави снимки, няма да бъдат пропуснати.

Публикацията е редактирана (09-03-08 15:02)
Автор: anaksagor   
Дата:   09-03-08 14:55

аз влизам чат пат. като има хубава снимка там, много бие на очи, спокойно.
Автор: boncho_marinov   
Дата:   09-03-08 15:26

По всяка вероятност, това ще е следващата затворена тема........
Автор: Снежанка   
Дата:   09-03-08 15:34

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: PolarBear   
Дата:   09-03-08 16:05

Влизам, не всеки ден, но когато влезна разглеждам поне 30 - 40 страници, понякога и доста повече.

Мисля, че когато се обсъждат новите правила, само админите отвреме-навреме и с половин уста споменават нещо много важно: за пръв път новите потребители на форума получиха възможност сами да обърнат внимание върху работите си с изпращане на портфолио, досега можеха само да се надяват да бъдат забелязани от достатъен брой автори с "Б" права преди снимките им да са потънали безвъзвратно. Казват, че хубата снимка била забелязвана винаги - е, не е точно така, нужен е и малко късмет. Ако чак пък толкова някой няма късмет, ето я възможността с портфолиото...

[smilie24]
Автор: killborn   
Дата:   09-03-08 16:32

Само да отбележа че нямам нищо против новите правила. Просто те провокираха тези въпроси в мен.
Автор: J0R0   
Дата:   09-03-08 16:32

новите потребители на форума получиха възможност сами да обърнат внимание върху работите си с изпращане на портфолио, досега можеха само да се надяват да бъдат забелязани от достатъен брой автори с "Б" права преди снимките им да са потънали безвъзвратно. Казват, че хубата снимка била забелязвана винаги - е, не е точно така, нужен е и малко късмет. Ако чак пък толкова някой няма късмет, ето я възможността с портфолиото...
Автор: docenta   
Дата:   09-03-08 17:20

Мен ми е интересно пращат ли се много портфолия?
Защо не се публикуват и тези снимки?
Автор: muha-palamarka   
Дата:   09-03-08 18:10

аз туко-що осъзнах, че съм влезнал в ПРЕДСТАВЯНЕ... га ше излезнем един х*й знай!
Да живей труда!
Автор: photogamen   
Дата:   09-03-08 18:17

Със сигурност намирам време да гледам 80% от представяне и около 60% всички други категории
Автор: ALBIREO   
Дата:   09-03-08 18:20

От малкото време което отделям за форума, поглеждам само снимките, които се връткат на първа страница и вдясно във форума. Често преглеждам Астро-галерията, която скоро ще наспамя със снимки [smilie5], както и от време на време "Диви животни", за които също се готвя [smilie7]. Нищо друго за момента.
Автор: boni   
Дата:   09-03-08 18:52

Опцията с портфолио ще бъде оптимизирана с бутон за изпращане до 2 пъти в месеца и така портфолиото ще достига до голям брой Б автори, с които сме се разбрали да преглеждат портфолиа 2 пъти в месеца. И сега работи успешно, само че се праща линк на ЛС на админ или на мейла. Няколко души са се възползвали от тази опция вече.
Автор: asahi   
Дата:   09-03-08 18:58

Вчера щетах из Представяне. Който е залужил го е забелязал.
Автор: Coincidentia   
Дата:   09-03-08 19:02

Аз редовно си шетам, ама това не ви грее особено, щото към днешна дата не съм Бееее [smilie25]
Към утрешна мога и да стана, та тогава ще ви огрея повече [thankyou]

Майтапът настрана, наистина качествените нещица си изпъкват там, не му берете грижа дали ще бъдат забелязани, ще бъдат... рано или късно [shtrak] [beer]

Автор: ksuhorukov   
Дата:   09-03-08 19:08

Специално днес имах повечко време и прегледах доста снимки от Представяне. Това което ми направи впечатление е, че за 4-5 страници има поне 6-7 снимки които са натрупали достатъчно Б точки с които да минат в по-висока категория. Не виждам защо някой трябва да се оплаква, че не му обръщат внимание. Хубавото се забелязва... винаги.
Автор: damyan_rm   
Дата:   09-03-08 19:36

ха-ха ... темата е като отчет на полит(Б)юро ...[thankyou]

Автор: Георги   
Дата:   09-03-08 19:43

къв е тоя албум [smilie11]
Автор: luboar   
Дата:   09-03-08 19:46

това е един албум, специално за снимки на скамейки по морето [smilie24]
Автор: Георги   
Дата:   09-03-08 19:47

със сушени риби, или без [smilie18] [smilie11]
Автор: foveon   
Дата:   09-03-08 21:17

никога не влизам там
Автор: tonevjr   
Дата:   09-03-08 21:28

Гледам да влизам всяка седмица и преглеждам последните 10 страници.Има доста попадения,но рядко гласувам за повече 5-6 снимки.[smile] [beer]
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена