Автор: deadscreem
Дата: 27-02-08 23:51
ми като прекомпозираш - пробвай със шутера да го задържиш на половина...може и да помогне, замислял ли си се?!а това колко автофокусни точки има ще ти е важно при следящ фокус или на автоматичен режим - насочи-щракни...но тъй като си с д40, надали ще можеш мн мн да се възползваш от следящия фокус, а пък гледам не си мн мн про, че да ти пречат "само" 3-те точки..
а това за светкавицата, няма да коментирам, след като ще взимаш външа... и незнам къде си тръгнал с този 18-200 на нестабилизирано тяло?! но ти си знаеш вероятно най добре...
не искам да се заяждам но да пренебрегнеш лайв вю, брутална почистваща система, 3 кадъра в секунда (за сметка на 2.5) и по голям буфер, и нечовешкия 14-42 (надявам се че правиш разлика между 14 и 18, защото тва ти е разлика м/у 24 и 36... усещаш ли накъде бия?!) само защото не ти харесва дизайна, според мен е брутално безумно!
а за криейтив лайт систем се прави за помалко от 10 мин на фотошоп...или ти няма да ползваш фотошоп и ще снимаш "реални" кадри "това което виждам" на jpg, а не на raw щото windows picture and fax viewer не го отваря?!
и бтв на 10 мпксловото тяло на олимпус пак можеш да си избереш компресията на по малките резолюции (поне при олимпус има тази възможност за jpg)... или е друго чувството да снимаш на максималната разолюция... някак си по-про звучи?!
и като дизайна е най важния си земи голф 1 на цената на никон д40 и му направи тунинг на цената на Зуйко 7-14 и му сложи пернишка регистрация! ей тва вече ще хваща око...
не ми се обсъжда качеството на китовите лещи на двете системи...
прекъсвам... че нещо май мн се зазлобих...
|
|