Автор: Mobby_Dick
Дата: 09-01-08 17:12
Георги
Не, нямам подобни проблеми, мерси.
Прочети горният ми постинг.
Сонито по бързина на АФ отстъпва на пентаксовите обективи, а те отстъпват на ЕОС-овите УСМ (имам и такива), и какво от това!!! Знаеш ли, в колко процента от случаите ми е важно? Сещаш се сам, че при един къс и широк обектив от какво значение е това, нали?
Да не говоря, че баш бързите и екстремни неща винаги снимам без АФ, какъвто и да е апарата - казвал съм го многократно
За мен е доста важно, че обектива на Сонито смазва всичко аналогично което ми е попадало под ръка като качества на образа! За това разбира се си има ред причини, и част от тях не е фирмата, а чистата физика.
На тъмно с обектива му няма проблеми освен този, че обекта може да разбере, че е сниман. Проблемите с това, че гледаш през ЛЦД са свързани с комфорта, а не с образа....а аз обичам да пренебрегвам комфорта в името на образа
РАВ са по-дебели и затова се пишат по-бавно....но върху сони карта се пишат учудващо бързо. При компресия за архива после можеш да си ги направиш неголеми по размер.
Апарата е съвсем безшумен! Визьора му позволява да те снимам от метър без да знаеш, и съм го правил много пъти. Никакво огледало не ми тресе образа и съм снимал на екстремно ниски скорости с пълен успех
Да продължавам ли?
Иначе с телеконвертора сериозно вече отстъпва по бързина на ДСЛР, но пък ако не снимам състезание ми е се тая. Важно е , че качеството на образа и светлосилата не мърдат!
|
|