Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Срок на годност 120 дни?! Това пък откога?
Автор: geokar   
Дата:   27-12-07 16:56

Май не минава ден да не съм във форума, а пропускам най-важните промени. Днес се опитах да гласувам за фотография, която ми хареса, а се оказа, че не може, понеже била пусната преди повече от 120 дни. Това го няма в павилата, та не знам откога е и защо е. При солидната цифра регистрирани автори и огромния поток публикации всеки ден е практически невъзможно да се проследи най-новото, а когато по-късно в профила на някой автор намерим нещо, което да ни хареса, се оказва, че е с остарял срок на годност. Е, от такова правило печелят само онези, чиито агитки на нисък старт чакат предизвестените им публикации. Аз обичам да се ровя из профили на непознати автори и да откривам неща, които съм пропуснал. Личният ми опит показва, че и други постъпват така. Имал съм фотографии, които повече от седмица не са били забелязвани и по-късно за няколко дена събират един приличен актив. Доколкото всички събрани тук сме на мнение, че фотографията е вид изкуство, то, надявам се, ще се съгласите с мен, че хубавата снимка не може да има "срок на годност"! И то толкова кратък.
 Re: Срок на годност 120 дни?! Това пък откога?
Автор: Стоев   
Дата:   27-12-07 16:57

[smilie10]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   27-12-07 16:58

[smilie24]
Автор: джъмбо   
Дата:   27-12-07 16:58

ем толкова..... то и бирата по толкоз трае вече [cool]
Дата:   27-12-07 16:59

Оставиха ли ни поне +++. !!!, и т.н.?[smilie8]

Автор: kameliya   
Дата:   27-12-07 17:03

Подкрепям Geokar. Сигурна съм, че администраторите са направили това с определена цел, обръщам се към тях с молба да споделят съображенията си и да се опитаме да разберем гледните си точки взаимно.
Автор: CanoniO   
Дата:   27-12-07 17:05

Аз пък искам архива да работи пак.

САС, що го затри бе братко?[smilie2]
Автор: praetorian   
Дата:   27-12-07 17:12

Не разбирам какви са мотивите за това ако е вярно [smilie8]
По -скоро ми се струва абсурдно.
Автор: loveforever   
Дата:   27-12-07 17:14

Не коментирам промяната - има си и добрите и лошите страни, но от гледна точка на коректност мисля, че би било хубаво това да е упоменато в правилата на форума.
Също така не би било зле да пише, че в рамките на първите 24 часа гласувайки с 0 точки на практика гласът не се брои - не за друго, а за яснота.
Автор: Снежанка   
Дата:   27-12-07 17:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.
Автор: praetorian   
Дата:   27-12-07 17:20

Да, вярно е. Пробвах да гласувам за снимката на началната страница, нещо хубаво, което съм пропуснал - не става. Изтекъл срок от 120 дни [smilie18] [smilie18] Това да не е кашкавал [smilie18] [smilie18]
Не го считам за уместно [smilie23]
Автор: ksietta   
Дата:   27-12-07 17:25

[smile] При мен срока на годност е 24 часа за пейзаж и 48 часа за голо тяло - толкова съм решил че ми стига. Това голям проблем ли е в същност?

Дата:   27-12-07 17:26

Усерите, дето не пишат у ФФ и не качват снимки по 120дни - щели да се трият, разказват омърлушени баби в магазина за риба.....[smilie8]

Дата:   27-12-07 17:29

Стоев,
това е разумно. Само че не да се трият, ами да се зануляват[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Обаче си искаме безценния архив. Моля ви да го върнете.
Дата:   27-12-07 17:31

Аз отдавна рева за Архива, ама нъл много мамуни станахме на клона и тежим, ако бъркаме в "миналото"...

Дата:   27-12-07 17:33

Стоев, предното ревАне беше да се появи архива от юли 2006 до ноември 2006.
Така и не се появи. Сега обаче е по-сериозно. Темите си стоят в архива, а като ги отвориш виждаш среден пръст...
Автор: drex   
Дата:   27-12-07 17:34

И аз го забелязах вчера....
пък сега друго нещо ми се мерна... от 1-2 дена "ролоувър-а" на юзърите в коментарите не бачка.. демек като сложиш мишката в/у името, не показва снимката от профила на автора.. странното е че на някои коментари сработва.. но много рядко
Дата:   27-12-07 17:38

Цанонио, предполагам че Патките са виновни и са отнесли Архива към Нов Сървър, дето ще ни подарят за ЧНГ, ама нали е още тайна.....[smilie3] [smilie21]

Дата:   27-12-07 17:43

Аз искрено се надявам да не са изгубени безвъзвратно.
А новата година щяла да донесе много нови промени. Голяма част от тях щяла да предизвика лавина от теми за точки и рейтингБ[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
Автор: solo5   
Дата:   27-12-07 18:02

значи, ако някой юзер се регистрира сега и реши да разглежда снимки назад ще установи, че не може да гласува за снимки по-стари от 120 дни [smilie8]
Автор: admin   
Дата:   27-12-07 19:11

120 дни са 4 месеца. Една снимка обикновено изминава следния път 3 часов рейтинг - 24часов, 3 дневен, 30 дневен. Понякога изключение са 2 или 3 месечни конкурси. След 1-вия месец, може да има някой епизодичен глас евентулано. Това е направено с определена цел и е свързано с базата данни.
Приказките за годност тук са неуместни. Ако обаче смятате, че са толкова важни по 4-5 гласа за снимки от преди половин година, пред перспективата за олекотяване на работата на сайта, ОК, драмата ще бъде разрешена и ще върнем възможността да гласувате за стари снимки.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена