Автор: geokar
Дата: 27-12-07 16:56
Май не минава ден да не съм във форума, а пропускам най-важните промени. Днес се опитах да гласувам за фотография, която ми хареса, а се оказа, че не може, понеже била пусната преди повече от 120 дни. Това го няма в павилата, та не знам откога е и защо е. При солидната цифра регистрирани автори и огромния поток публикации всеки ден е практически невъзможно да се проследи най-новото, а когато по-късно в профила на някой автор намерим нещо, което да ни хареса, се оказва, че е с остарял срок на годност. Е, от такова правило печелят само онези, чиито агитки на нисък старт чакат предизвестените им публикации. Аз обичам да се ровя из профили на непознати автори и да откривам неща, които съм пропуснал. Личният ми опит показва, че и други постъпват така. Имал съм фотографии, които повече от седмица не са били забелязвани и по-късно за няколко дена събират един приличен актив. Доколкото всички събрани тук сме на мнение, че фотографията е вид изкуство, то, надявам се, ще се съгласите с мен, че хубавата снимка не може да има "срок на годност"! И то толкова кратък.
|
|