Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Относно "Гласувайте, за да разберете името на автора"
Автор: jilt3d   
Дата:   27-11-07 12:04

Незнам, дали разбирам правилно мотивацията на тази функционалност, но очевидно цели да накара посетителя да гласува за конкретната снимка.

Имам две забележки:
1. ако в коментарите, авторът е оставил коментар, когато кликна върху "Авторът", мога да видя неговото име и без да гласувам.
2. в началната страница, вдясно където са поместени снимките с рейтинг Б над 100 са публикувани имената на авторите на всички снимки, въпреки че не съм гласувал.

Разбира се, ако това е направено съвсем съзнателно, всичко е [smilie24].
И още нещо, очакваме оптимизации и за останалите браузъри... не всеки ползва ИЕ [smilie11]

Re: Относно "Гласувайте, за да разберете името на автора"
Автор: canonio   
Дата:   27-11-07 12:09

Недей така бе друже,
Преди два месеца си се регистрирал и вече искаш обяснения за неща, които се дъвчат от години...
По-добре админите да направят една прилична търсачка, че да можеш да си намериш всичко писано по тия въпроси.
Автор: Manchev   
Дата:   27-11-07 12:19

Аз когато искам да разбера чия е снимката гласувам с "не гласувам" само когато снимката е изключително слаба и не за форума. Ако снимката просто е лоша, но искам да знам кой е авторът, давам 1 точка. Друг въпрос е, че се опитвам да пестя точките, тъй като все пак нали идеята е, че вотът Б трябва да е по-специфичен и за по-дори снимки. ;)
Автор: jilt3d   
Дата:   27-11-07 12:27

[smile]
Аз мисля, че точно защото съм регистриран от два месеца е съвсем в реда на нещата да искам "обяснения за неща, които се дъвчат от години", 'щот не съм в час. Пробвах търсачката, но не открих нищо по темата... Целта ми е да се подобри системата. Чудно защо няма категория "За Фото-Форум" или нещо подобни, където да се разискват тези въпроси.
Автор: admin   
Дата:   27-11-07 12:31

Още по-чудесно ще бъде ако четете секция FAQ, преди да пускате подобни теми.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена