Автор: A03
Дата: 29-10-25 13:41
НА вън сменям така: 1 точка -оставям си бирата, 2 точка бъркам в раницата,3 точка взимам каквото попадне,според случая голям или малък обектив ,4 точка подавам го на жената -обектива де ,5 точка свалям Канонският ,6 точка жената ми го подава -обектива де закачвам другият -в 95 % е някой Карл Цайс ,7 точка Снимам 8,9,10 точки не ми дреме за прашинки , взимам си бирата и си къркочкам ! 11 точка па да става квото ще ! У дома е същото но бирата се сменя с нещо по твърдо и мезе ! Успех и както пише Дъглас Адамс "Без ПАника" и прочети това """ Ще ти кажа обаче от какво не боледувам. Нямам хроническо възпаление на капачето на коляното. Не мога да ти обясня защо нямам възпаление на капачето на коляното, но истината е, че не страдам от тая болест. Имам обаче всички останали болести.
После му разправих как бях стигнал до тоя извод.
Тогава той просто ме разгъна върху кушетката и ме заразглежда отвисоко, после сграбчи китката ми, сетне ме тупна по гърдите, и то тъкмо когато най-малко очаквах това — една доста подла постъпка, ако питате мене, — а веднага след това ме блъсна с глава. Накрая седна, надраска някакво предписание, сгъна го и ми го подаде, а аз го сложих в джоба и си отидох.
Не отворих предписанието. Отнесох го в най-близката аптека и го представих. Човекът го прочете и веднага ми го върна, казвайки, че не държи на склад такива неща.
— Но нали сте аптекар? — възразих аз.
— Да, аптекар съм — отвърна той. — Ако бях нещо по средата между кооперативен магазин и семеен пансион, може би щях да мога да ви услужа. Понеже съм само аптекар, срещам известни затруднения.
Тогава прочетох предписанието, а то гласеше, както следва:
1 фунт бифтек и 1/2 литър горчива бира всеки 6 часа.
1 разходка от 10 мили всяко утро.
1 легло точно в 11 часа всяка вечер"
![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
Публикацията е редактирана (29-10-25 13:53)
|
|