Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте. От половин година Криско е на хемодиализа, по четири часа през ден. Нуждае се от бъбречна трансплантация, за което трябват 50 000 лева. За подробности: https://www.sarce.bg/ Случаят става спешен, защото хемодиализата вече почти не променя следените параметри.
Проведоха се три концерта, засега са събрани около 10 500 лева.
Има идея да се организира благотворителна продажба на фотографии (отделно и на картини)в два варианта.
1. Чрез поръчка от сайт. Желаещите да участват с една или няколко фотографии изпращат снимка в уеб размер, при при интерес за купуване на фотография, авторът изпраща файл за печат.
2. Организиране на изложба с фотографии примерно размер около A4, при интерес към закупуване се изпечатва фотографията в договорен размер.
Аз като прост любител нямам бог знае какви фотографии, но ако смятате, че биха могли да се продадат, с най-голямо удоволствие ще ги предоставя за каузата.
Здравей, на мен също ми е трудно да предвидя какво би се харесало и продало. Ако нещо от моите снимки ти хареса съм насреща за участие. Дано е успешна инициативата и се помогне максимално!
Хайде и аз да се включа - не са много снимките в профила ми, но ако се хареса някоя от тя, може да се ползва без проблеми. И без това част от тях са под CC лиценз.
Благодаря на всички. Мислим как да станат нещата, май няма да е лесно. Ще включа по 2-3 снимки. Ако има раздвижване и интерес, ще пиша с молба за файл за печат.