Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Сбирките се правят ЗА ДА се хвалят Сонитата. В крайна сметка, ако си без камера от светата марка, какво изобщо те кара да да идваш на среща на фотографи?!?
MixMike, Като гледам, как си ги наритал в последните няколко теми, предполагам ще караш ски на Витоша... в тоя ред на мисли, фотоапарат не ти трябва особено Sony
Menton, не схванах какво имаш предвид точно.
Ако е, че някой ми е набрал и ще ме бие - споко. Техноонанистите, които си мислят че знаят всичко, не се интересуват от фотографията като изкуство, и за тях подобно събиране не е интересно
Че то какво има да се снима около Соофия, по-интересните места като параклиса на Плана, Кремиковския манастир и другите манастирчета в Мала и Софийска планина са снимани вече хиляди пъти, балите ги прибраха, планините са ниски и с кални изровени от офродаджиите пътища, гъби и насекоми вече няма за макро, Панчарево също е снимано и преснимано на места обрасло...Иначе идеята за среща с хора от ФФ много ми харесва. Такава среща според мен по-скоро би имала ефекта за запознанство и заздравяването му с глътка бира, за такова нещо бих дошъл, но не в сегашната пандемия. Желая ви приятно прекарване!
Идеята е следната среща в центъра около обяд и тръгваме. Засега сме двама, под въпрос е още един човек, с кола ще тръгнем, ако някой има желание да се присъедини или да даде съвет, добре дошъл.
Денят е тази неделя.
Сбирките за снимане с приятели с цел опознаване на нашата великолепна природа продължават и тази есен! Нека да бъдем практици и приятели завинаги!
Прикачам ви част от снимките от миналата година! https://ibb.co/xffYxm6
Mladen Milanov - mladensi помогна много за сбирките.
Ако имате желание и смелост нека продължим и тази година около София!