Автор: hose
Дата: 02-10-23 11:07
Azidaha - това което пишете е много интересно и ме навежда на интересни мисли... и изводи
очевидно там (където и да е това навън, вероятно Щатите) има толкова много (стотици, хиляди) мераклии да ловят шарани онлайн, без да искам да обиждам никого в случая, просто на мен лично ми се повръща от "лайф кочове" и т.н. измамници, които намират милиони бедни и нещастни хорица онлайн, които да им плащат непрекъснато, че явно вече има и съответните вторични услуги, като въпросните агенции, които пък на свой ред единствено от въпросните измамници, могат да поддържат студиа със специализирани сетове, заедно с всички останали неща (фотографи, гримьори, фризьори, вероятно и осветители и технически лица), плюс онлайн маркетинг - хора които да им пълнят соицалните мрежи...
безумно е до къде стигна цялата тази плява...
тук обаче такъв пазар няма, с изключение на едни Есенс, които от 15 години лъжат същия контингент, но със семинари на живо... още 2008 помня ги снимах... изключително долен манипулативен измамник, който обаче още продължава
още веднъж - без да искам да обиждам никого, просто това са моите наблюдения и изводи, съжалявам
|
|