Автор: tarantulaxxx
Дата: 14-09-23 17:42
Темата е за Еконт, ама ще пиша и за Спиди. Миналата година купувам Canon R6 mark 2. Току-що излязъл. Но вместо Еконт да ми го доставят в Поморие, закарали го в Приморско. Ма то няма разлика бе - Поморие и Приморско е едно и също. Аз съм си виновен. И понеже съм си виновен, запалих колата и отидох до Приморско. Така де, ма Приморско е само на 20 км от Поморие... по море. Инак на 70.
Спиди
Преди има-няма месец и половина си поръчвам дюза за Гоуфа. Човекът от магазина я праща, утре вика е при теб. Ама пратка няма. Отивам в Спиди и казвам - на товарителницата пише, че пратката сутринта е пристигнала в офиса в Бургас. Що я няма в Поморие? Търсят, гледат - нямало я в Бургас. Къде е тогава? Отговарят, че не знаели. Обаждам се в централен офис изгубени пратки. Щели да направят 24 часово разследване. А бе викам какво разследване, бе? Имах час при монтьори, който ми прецакахте. Сега ми записаха час за утре. Какви 24 часа? Естествено нямаше пратка на другия ден. Извинявам се на монтьорите, моля за нов час. На същия ден ми звънят от Спиди, че намерили пратката. Питам ги къде са я намерили. Отговарят ми, че грешката е тяхна, не са я качили в буса, останала забравена отвън. Та, Спиди, Еконт... години съм нямал проблеми с тях, ето че в една година и двете фирими се орезилиха.
Публикацията е редактирана (14-09-23 17:49)
|
|