Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Re: MACRO проблем
Автор: ceclii   
Дата:   15-03-23 12:27

Момчета просто споделих опита си с лещата [smile] Виждам ненужна ирония в коментарите! TVProject имам 2 лещи, но от коментара ти виждам, че си минал на друго ниво [smile] Поздравления!

Отговори на това съобщение
Автор: mihalo   
Дата:   16-03-23 01:22

...
Пенчо бре, чети!
Пенчо не чете.
...

Тук се вижда ненужната ирония (в коментара) на бащата към сина Славейков.
Аз лично ми се е случвало даже двайсе страници да съм прочел, щото тука има-няма две... със зор. [thankyou]

Редакция: Безпогрешност няма за никого, (от личен опит) два пъти поне съм се пребивал по стълбите... а и има други "събития" дето предпочитам да не ги обсъждам.

Публикацията е редактирана (16-03-23 01:56)

Автор: TVProject   
Дата:   17-03-23 09:25

Петък, 17.03.2023

Не знам как е при вас, но ми се наложи да чакам цели 2 (два) дни пратката от Китай, все едно г-н Мъск лично ми я носи от Марс! Обадих се в централата на куриерската служба и остро ги порицах за забавянето, след което ядосан и с помрачено настроение отворих пратката. Като цяло съм доволен от обектива – масивна, солидна изработка, надявам се при пробите да се представи добре за ценовия си клас, все пак е Achromatic.

Чудите ли се, какво означава осмицата на корпуса, която уморено си е полегнала, все едно цяла нощ е била по нощните клубове на София? Това, виждате ли, означавало, че лъчите излизали успоредно от тази джаджа и така безгрижно си летели чак до сензора на фотоапарата. От къде им хрумват тия глупости…

Нарочно няма да кажа значението на другите цифрите върху обектива, за да тънат в мрак и невежество г-н GenaDP и г-н asahi [cool]

https://photo-forum.net/static/site_pics/2023-03/1679037681_macro_1.jpg

Автор: CDman   
Дата:   17-03-23 10:11

Осмицата колега, е брат-чедка на детайл 710 [smilie5]

https://i.imgur.com/ecM3VS0.jpeg

Автор: asahi   
Дата:   17-03-23 13:54

Край! От сега до Петровден сън няма да ме хване.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »