Автор: asahi
Дата: 09-12-22 20:37
Горещ аукцион
Служители на "Канал 5" станаха модели на снимките на специалния календар за 2023 г. Всички снимки са нецензурирани. Скоро всеки ще може да си купи календари.
И така, как се появи тази идея? Как минаха фотосесиите?
„Седяхме на творческа среща и нашият художествен ръководител Ирина Ярославовна, тя каза, че ще имаме търг в помощ на въоръжените сили на Украйна, където ще продават снимки на „мъртвата килка“, и аз казвам: Ирина Ярославовна, Искам и аз да се включа, имам и снимки, освен това имах скици, така наречените скици на голо тяло”, казва операторът на Канал 5 Ханка Кудрявцева.
Така нашият военен оператор, който постоянно пътува на фронта, стана муза на пикантния календар на Канал 5. Тя признава: това е бил нейният коварен план, защото момчетата на първа линия харесват това.
„Имам приятел в морската пехота, няма да казвам кой... Не е тайна, че военните много обичат голи тела и много ги искат. И приятелят ми казва: „Може би имаш приятелки там или някой друг. иначе, наистина искам да видя нещо красиво." Очите искат да видят нещо красиво, защото винаги има едни и същи разрушени къщи, война", казва Ханка.
Главният редактор на канала Ирина Герасимова каза, че когато видяла снимка на Ханка с военен атрибут, веднага разбрала: нещо ще излезе от това.
„Дойдох при нашия генерален мениджър и казах: все още можем да събираме пари тук, имаме момичета, имаме професионален фотограф, можем да правим изкуство. Той ме погледна и каза: можеш ли да намериш 12 такива момичета? И ние имаме красавици по Канал 5. Казвам: ще го намеря. – Тогава е календар“, спомня си Герасимова.
И така се събра екип от 12 момичета, които са служители на "5th": от водещи до такива, които никога не са работили в кадър. Лицата на моделите не се виждат на страниците на календара, но на последната страница всички се появяват с отворени лица. Така че реденето на пъзела "тяло-лице" ще си остане задача за собствениците на календара.
Наши служители помогнаха с военен реквизит. По-специално тези, които в момента са в редиците на въоръжените сили.
„Минах, както се казва, отбих се в родния канал да се поздравя и чух, че има нужда от „кикимори“. Казах: чакай малко, сега ще решим. Набрах приятелите си, това е организацията „Лента за Лента“, те шият камуфлажни мрежи, както и „кикимора“ за снайперисти, поисках стрелба“, каза Виталий Георгиев, военнослужещ от въоръжените сили на Украйна, служител на рекламния отдел на Канал 5.
Повече от 20 елемента от военен реквизит бяха събрани от цял свят, за да помогнат на въоръжените сили по красив начин.
Фотограф на проекта беше нашият звуков инженер Юрий Губрий. Вече 8 години подред той снима телата на най-красивите украинки в света.
"Когато светлината, светлината, всичко се излива в светлината. Не забелязваш нито модела, нито факта, че е гола. Всичко се излива в начина, по който светлината стои, а ти тичаш около нея. В импровизацията, нещо като "уау" се ражда - фотографът споделя тайните на работата си.
Оригиналът е тук, а преводът е гугълски.
|
|