Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 некоректен
Автор: rufani   
Дата:   01-09-22 08:35

Здравейте. Да предупредя да не си давате парите за доставка на вятъра. обява от
maxval
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=BAZAR&request=view&id=161002 апарата е хубав ,броя на кадрите е верен, поръчах го дойде и се оказа ,че филтъра на обектива е смачкан, целият беше в прах а огледалото е надрано и естествено в зоната на надраното не фокусира. върнах апарата и помолих като го продава да опише тези неща да се знаят, ако не го направи то аз ще го направя. Има обява в базар бг. и тук във фото форум. Хубав ден.
 Re: некоректен
Автор: alex.d76   
Дата:   01-09-22 11:41

Ами споредд мен на снимките в обявата се вижда, че има дефекти огледалото...
Което не оправдава продавача за липсата на информация за дефектите по тялото и обектива...
 Re: некоректен
Автор: caliber   
Дата:   01-09-22 12:51

Точно от калпавите снимки които са публикувани в обявата, не може нищо да се види. Затова има опция преглед и тест да прецениш какво купуваш.
След като не ти стиска да купуваш втора употреба - на магазина продават нова стока с гаранция.
 Re: некоректен
Автор: rufani   
Дата:   01-09-22 13:10

Кой е казал, че не ми стиска. Купувал съм и съм продавал много техника втора ръка и нова, но винаги обяснено ако има проблем... Снимката е сложена след като върнах апарата но информация за проблема е задължителна. Ако имаше такава нямаше да се навия на тази цена и да плащам за оня дето духа.
 Re: некоректен
Автор: lamerko   
Дата:   01-09-22 13:44

Интересното е, че имало опит да се направи снимка на проблема (явно от bazar bg са смалили снимките до неизползваем размер), но няма дори намек за проблем в описанието, което си е некоректно. Хубаво е, че има преглед и тест (едва ли някой би взел нещо такова без такава опция), но все пак загуба на време, пари (обикновено разходите за транспорт остават за теб) и най-вече прецакани очаквания.
Иначе не знам какъв зор е видяло огледалото, че да е одрано. Това от SLT серията - с полупрозрачно огледало - няма хлопане, а и сензора е защитен от прахоляка. Но се губи твърде много светлина, а и автофокусната система е по-капризна заради по-ниската отразителна способност.
 Re: некоректен
Автор: maxval   
Дата:   02-09-22 07:32

Аз съм продавача. Дал съм пълна нформация на всички кандидат купувачи. Няма как използван апарат да е като нов.

Аз лично купувам само нова техника. Но не всеки е така.Публикацията е редактирана (02-09-22 12:17)
 Re: некоректен
Автор: rufani   
Дата:   06-09-22 07:24

Ако ми беше казал за проблема, нямаше да сега да пишем тук. Напротив,, в обявата ти имаше написано, че е почистван в сервиз. Да, доста, се зачудих защо апарат на 7000 кадъра ще ходи в сервиз, но явно сам си се опитал да правиш нещо. Ето
кореспонденцията. Върнах ти апарата. Огледалото е надрано, има една отвесна черта и в тази област не фокусира. Филтъра е смачкан от едната страна. За тези пари и проблема с огледалото не става. Да беше казал, че има черта, нямаше да го разкарваме. Нямаше да се съглася на тази цена. Незнам в кой сервиз са го почиствали, но тази деруга не е от професионалист. С тези проблеми повече от 600лв. Няма как да стане.https://www.stemark.net/
а специално отидох в оторизиран сервиз на сони...
 първа  назад  1     всички  напред  последна

 Авторът е затворил собствената си тема.