Автор: SuperTramp23
Дата: 23-12-23 17:29
За жалост Сони имат ужасно обслужване, както ужасен софтуер. Винаги е било така и винаги ще остане така. Инак през 2021 Sony Xperia Pro-I има 1" сензор, нещо, което дори въйфон 15 Про Макс няма и то умишлено. Масовият потребител не му дреме, иска да щтрака и да изглежда красиво, което се постига с хубав софтуер, какъвто Епъл имат.
Епъл използват Sony IMX-803 от 14 Про Макс насам, не ъпгрейдват, щото няма смисъл от финансова гледна точка. Инак се надявах да боднат Sony IMX-903, но може би ще е към 17-ката, като гледам, какви са слуховете.
Инак за масовия потребител, разглеждайки снимките на телефона или 14" монитор на лаптопа - става почти всеки телефон. За любители фотографи като мен, или топ класа, или нищо под него и то го използвам в редките случаи, като съм в планината с колелото и не ми се мъкне ФФ тялото с мен.
Инак правих десетки сравнения между моят архаичен Никон Д810 и въйфона ми 14 Про Макс, и въйфона е отчайващ, какво остава за евтините тутурутки. Просто всичко спря да прогресира след Нокиа Н8/808, където в действителност вкарваха големи сензори и това подобряваше нещата. Сега всичко е софтуер/изкуствен интелект и нещата не прогресират грам.
Публикацията е редактирана (23-12-23 17:30)
|
|