Автор: nyamago
Дата: 16-01-21 22:42
Страхотна 'китка' от супер-хитове: харесва ми как свири ту рифовете, ту вокални мелодии и куп още неща - и са ги нанизали та нямат край.. Кеф! (Ритъм секцията също кефи, еле барабаниста)
> Човека не е баш от най-големите музикални величия...
Е как да не е!?! Баш от най-големите е, винаги е бил! И с другите най-големи свиреше в разни комбинации преди 20+ години (едва ли има име, с което да не е свирил), включително с разните Ваи и Сатриани (когато имаше разни серии G3, понякога G4 - въртящи се участници, но все от Топ 10 китаристи на планетата)... Две неща го правят още по-голям от други величия:
(а) че 'порастна' и поумня да се откаже от безумния шред на 80-те и 90-те, да свири много по-разнообразно като жанрове и техники, блуз, мелодична музика - без това да го прави по-малко виртуоз!
и
(б) че най-много от другите се раздава като педагог - учи другите на всичко, което сам е постигнал, методично и достъпно за усвояване (с труд, де, който е тръгнал подире му в 'школата'). На времето доста 'хватки' съм мъчил да науча от него когато учех от китарните списания (и дисковете, залепени по кориците им), а той беше редовен учител там...
Докато слушах твоя линк (мерси, страхотен сеанс е!) чичо Гугъл ми поднесе отдясно нещо друго с него и още един титан, на който съм голям фен. Нещо уж 'просто', но с майсторство, което мен лично ме кефи на макс !
|
|