Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ако ти куца Интернета, значи доставчика е алчен
Автор: Vinsent   
Дата:   19-01-22 17:55

Бяхме абонати на НЕТ1, купиха ги Виваком и си е.а м...та.
Чакаш 5 минути да ти зареди eBay!
Баси кретените!

Има ли някакъв начин да се оплачем и спасим от тях?
[smilie9]

Re: Ако ти куца Интернета, значи доставчика е алчен
Автор: ecobo   
Дата:   19-01-22 17:59

Аз чувам само хубави неща за Нет-а на Виваком. Просто се прехвърлете на Виваком, те затова са купили сегашния ви доставчик, явно така борят конкуренцията.
Автор: OIM   
Дата:   19-01-22 18:02

Той да гледа Виваком да не го подгонят че ги нарича ''кретени ''
[smile]

Автор: Imaginarium   
Дата:   19-01-22 22:30

Да, явно е целенасочено, защото и с N3 в Пловдив се случи същото при мен. Има няма месец след като приключиха сделката и телевизията и интернета се влошиха рязко.
Автор: juslen   
Дата:   19-01-22 22:41

Аз бях също на НЕТ1 имаше чудесни предплатени планове 69лв за 6 месеца и 99лв за 12 месеца но монопола ги лапна и всичко свърши. Щеш не щеш трябва да отидеш във Виваком и да избереш план интернета им е ок няма прекъсвания бърз е всичко е точно.
Автор: GenaDP   
Дата:   19-01-22 22:47

Има ли някакъв начин да се оплачем и спасим от тях?

Начинът е описан в закона. Прочети си договора с НЕТ1, виж какви несъответствия можеш да докажеш м/у обещано и получено, и действай.
Автор: victory13   
Дата:   19-01-22 23:19

Моя доставчик е в потрес от действията на виваком, по-точно от хората, които инсталират нета. Те са наети фирми от виваком.
Масово се прекъсват линиите на другите доставчици във входа на блок да кажем, инсталирайки техните линии. Същото ми се случи и на мен преди 10-на дни.
Чакам да срещна педалчетата наоколо...
Автор: juslen   
Дата:   19-01-22 23:26

Времената на дивия запад приключиха сега може да кажеш на педалчетата само здрасти и чао иначе педалчетата си наемат адвокати и после цакаш солено.......светът стана една правна кочина....

Публикацията е редактирана (19-01-22 23:28)
Автор: Джъмбо   
Дата:   20-01-22 09:34

имал съм проблеми с бавно зареждане преди години, когато се "запушваше" нещо си там... обаждах се на доставчика и той отблокираше системата... веднъж дори дойдоха и смениха рутера, че бил създавал ядове...

това първо като проверка.

спийдтеста какво показва? това второ като проверка...

за съжаление това с антимонопола е бошлаф работа... навсякъде по света големите фирми поглъщат по-малките без да има намеса от контролиращ орган... примери бол

иначе последните 10 години съм на виваком. да, не са добри цените, макар до сега все успявам да подпиша приличен договор и следя кога изтича за да преподпиша при по-добри условия. 2-3 пъти съм имал слаб нет за тоя период и се оправи... сега съм с оптика и компа ми се оказа стар да поеме целия възможен капацитет

в офиса поради липса на окабеляване съм на бглан... също съм доволен от тях, също оптика, но и тяхната цена не е много ниска...

така че или минаваш към някоя акула или търсиш поредния малък местен доставчик, докато не го изядат (чета градове хищници в момента)
Автор: ipolit   
Дата:   20-01-22 10:03

Опитът ми показва, че в повечето случаи проблемите са локални и ги отстраняват бързо. И както ти е казал Джъмбо, виж скоростта на https://www.speedtest.net/

Има голяма вероятност да имаш добра скорост, но бавно резоллване на адресите. С мтел съм го имал този проблем. Просто трябва да си смениш DNS сървъра на 8.8.8.8 примерно.
Автор: Admin   
Дата:   20-01-22 13:51

Здравейте,

лоша практика в ползването на уличен език в този форум.
Ще оставим темата още кратко ако случайно искате да си поправите изказа.
Ако останат несъвместими с добрия тон изрази, ще премахнем темата, а си запазваме и правото да санкционираме някои участници.

Поздрави
Автор: dizela   
Дата:   20-01-22 14:21

За жалост автора на темата е прав. НЕТ 1 вече не предлага същата услуга. От няколко дни е просто някакъв ужас, прекъсване, бавно зареждане, не е истина просто.
Автор: landstar   
Дата:   20-01-22 14:24

Е, то направо я премахнете темата! Че и другата за динафос. Теми за доставчици на каквото и да било са несъвместими с добрия тон, съответно - с аристократичната етика на ФФ. Джъмбо, пробвай с ТВ НЕТ - доволен ще останеш!
Автор: Vinsent   
Дата:   20-01-22 18:53

ОК, затварям темата, правилни са забележките за лошия тон.

първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.