Автор: chrisnoch
Дата: 21-10-17 17:47
Автор: bg2014
Дата: 20-10-17 23:42
И ти си на всяка манджа мерудия. Написах го като съпричастност. Преди това написах, че не се оплаквам.
Нито тема съм пуснал. Добронамерено споделям опит. Защо все се правите на познавачи на чужди съдби?
Не сте. И не е от лакомия. Нарича се работа (бизнес).
Явно имаш странни представи за правенето на "бизнес" и определението "легален" не се включва в тях. Решил си да "врътнеш" данъчните и не си успял, защото не си достатъчно умен. На това се вика "лакомия" и няма нищо общо със случая на Sassho, така че твоят печален опит не върши работа, колкото и добронамерено да е споделен. Още едно доказателство, че не си достатъчно умен.
Аз съм се оправил, платил съм си данъците, но ако не се стегне човек и да си подготви нещата просто му начисляват грешни цифри и после доказвай, че нямаш сестра. Но доста време и емоции натрупах. И ненужни знания.
Очевидно знанията НЕ са ненужни. Сега ще знаеш, че така не става.
Ти злорадстваш ли? В нац. отбор по злорадство си спрямо мен. Не те ли е срам поне малко? Не от мен. От твоите приятели, колеги, познати - да те гледат как се нахвърляш срещу човек, когото ДОРИ НЕ ПОЗНАВАШ. Напъните ти да ме обидиш са жалки. Не ме докосват дори. Ти си никой за мен. Просто ти показвам как изглеждаш в очите на други.
Нещо си се объркал. Поредното доказателство, че не си достатъчно умен. Нито злорадствам, нито се опитвам да те обидя. Поставих ти "диагноза" и тя се оказа точна - потвърждаваш я с последния си пост.
Апропо, изобщо не ме интересува как изглеждам в твоите очи.
|
|