Автор: Mrockerkata
Дата: 07-02-21 19:50
Еййййййййййййййй,ама прекалена работа!
шИ каже човек, че е убил човек Любо!
Ужас,
ай стига де!
Любо е отличен, ДА.
И снимката му е добра, ДА.
Факт е обаче, че има още няколко български сватбени фотографи, които също са участвали в тези конкурси и са с отличени снимки,
а Цвети Делийска е класирана за миналата година дори в ТОП 5 за сватбената си фотография в света!
Което е далеч по-голямо постижение....но не е отразено по този начин.
Затова става въпрос.
Понеже нямам време да се обяснявам , а и желание нямам, само ще си копирам коментара, който написах снощи в групата ни към НАПСФВ.
За непосветените НАПСФВ означава Национална Асоциация на Професионалните Фото и Видеооператори.
,,Ама че шеметно стана. А всъщност, във всеки един коментар има ИСТИНА! И всеки е прав, в някаква степен. Аз виждам едно добронамерено отношение/поне в началото/ към Любо....и от Бони и от Пепи и от всички критикуващи го.... че има малко или много изопачаване. /волно или неволно/. Но пък това според мен дори самият Любо не е предполагал, че ще добие такива размери и разтръбяване из медиите. Реално заглавията са най-недостоверни.......... за което се съмнявам, да има той вина. И от там стана очевидно проблем. Любо е човек и професионалист и приятел, когото аз искрено харесвам и уважавам! И занапред ще е така. Рядко се срещат толкова възпитани, млади устремени хора, които се трудят честно и с Любов и успяват. Лично за мен, това няма да промени отношението ми към него. Защото го възприемам като цяло, впечатленията ми не са от месеци, а от доста дълго време........и това, че медиите го изстреляха и той пое вълната......е моментна слабост. Всеки може да залитне. Въпросът е в същността си какъв е."
Тъй че, поспрете се, без да познавате някого и без да знаете за какво иде реч да обсъждате и ОСЪЖДАТЕ!
|
|