Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Landscape Photography Magazine
Автор: Dobromir_Kalenikov   
Дата:   02-10-20 11:34

Здравейте!

Някой има ли последния брой на въпросното онлайн списание и желае ли да го сподели с мен? Исках да си го купя, но е абсолютно отвратително направено - за да се регистрираш ти искат 5 паунда и никъде няма сигурна гаранция, че без membership (15 паунда минимум за най-краткия период - 3 месеца) ще можеш да го свалиш. А не ми се дават 20 паунда само, за да си видя снимката вътре. За реванш изпращам нов ремък за ръка за тяло D/SLR без вграден грип. [beer]

Благодаря предварително!
 Re: Landscape Photography Magazine
Автор: Julius   
Дата:   02-10-20 13:20

Заповядай! [smilie7] И честито! [beer]

Отдавна не съм им пращал снимки, дори бях забравил, че имам право на сваляне на още няколко броя...
Ето малко стари броеве, които съм свалил по-рано:

Ян. 2020
Феб 2020
Юни 2020
Юли 2020

Задръж си ремъка, подари го на някой нуждаещ/ [smilie3]
п.с.
Дано само не бъркаш броя, търсих текст Bulgaria, но не открих никъде? [smilie8] Обикновено изписват държавата на автора (поне с моите така са процедирали). Ако си объркал Но. - пиши, по-късно може да го дръпна.
Автор: victory13   
Дата:   02-10-20 13:24

На 11 стр.

Честито [beer]
Дата:   02-10-20 16:05

Златни сте, хора. Голямо благодаря.[beer]
https://cdncloudcart.com/4709/products/images/66/image_584bfffc77cdc_600x600.jpeg?1575469625

Julius, подобен е ремъкът, напиши ми адрес, на който да го пусна, моля. [smile]

ЕДИТ: сега видях, че си ми отказал ремъка. Ако ми дадеш адрес, поне някаква почерпка ще ти пусна, че жестът си е жест и трябва да бъде оценен подобаващо.

Публикацията е редактирана (02-10-20 16:26)
Автор: Julius   
Дата:   02-10-20 17:06

Ти от вълнение не си стигнал до края на поста ми. [smile]
Спокойно, ще имаш и др. публикувани кадри. [smilie3]
Пожелавам ти го! [smilie24]

Ремъка няма да ми свърши работа, първо защото близо 90% от времето снимам от статив, второ - чантата ми е така уплътнена заради ските и катеренето, че единственото, което мога да пъхна са 1-2 рез. батерии най-много. [smilie3]

Жив и здрав и още много публикации...
[beer]
Дата:   02-10-20 17:14

Абе, по-скоро ще да е от смотаност, не толкова от вълнение. [smile]
Благодаря отново за помощта, желанието за почерпка е налице, остава ти да решиш да се възползваш от него. Ако решиш - на лични. Затварям темата, защото си изпълни целта и вече ще е само спам. [beer] [shtrak]

Поздрави!

Публикацията е редактирана (02-10-20 17:15)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.