Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Опция виж Автора
Автор: Djoro   
Дата:   21-07-20 19:01

Въпрос, само при мен ли не работи опцията „Виж Автора” под снимката без да съм гласувал за нея? Някак не върви да се пише мнение без да се знае Адресанта!
 Re: Опция виж Автора
Автор: ombre   
Дата:   21-07-20 19:53

При мен всичко е наред,но пък разглеждам снимките от зад напред,но с виждането на автора нямам проблем.
Автор: dinko8708   
Дата:   22-07-20 16:22

Защо да не върви да се пише мнение ако не знаеш автора ? Вие снимката ли коментирате или автора ? Масово забелязвам се пишат хвалебствия на доказани автори дори и снимките да не са на подходящото ниво , за мен това си е чисто четкане и мазнене !
Дата:   22-07-20 17:11

Трудно ще ме разбереш, а най-малко в този Форум да ме обявиш за ласкател.Има етика при диалога, това не е тренировъчен бой със себе си, трябва да пишеш виждайки образа на Автора. Бъди спокоен, търся висока топка автори, за да кажа мнението си. Поздрави!
Автор: LUBOMIRHRISTOV   
Дата:   22-07-20 21:37

Да ! И при мен работи . Понякога не мога да гласувам или да пиша кометар за около час , но го отдавам на нещата от нета и сайта . Да не би да е временно ? Не вярвам да има чак такива рестрикции .

Автор: mmjm   
Дата:   23-07-20 11:19

При мен работи и е както си беше (е осветен е в сиво като неактивен но работи), ако натиснеш бутона след това не можеш да гласуваш, та си ги има опциите за виждане на автора 1) при гласуване и 2) с бутона. Може да е имало някакъв бъг в системата и временно да не е работил.
Дата:   23-07-20 12:05

Благодаря Ви,всичко това го знам, но бутона „Виж Автора” не ми сработва пак, и то само на мен както пишете по-горе! Не искам да съм мнителен, но..
Автор: stukloplast   
Дата:   23-07-20 12:22

И при мен не работи през телефон и brave browser.
Дата:   23-07-20 13:04

През телефона не съм пробвал. На PC с WIN 10 и opera browser работи нормално, с хрома също работи предполагам че и с лисицата и експлодъра ще работи, но не съм пробвал.
Автор: jingov   
Дата:   23-07-20 16:24

Работи и на Мозила и на Браве.
Автор: santuco   
Дата:   24-07-20 12:48

Djoro написа:

Бъди спокоен,
> търся висока топка автори, за да
> кажа мнението си. Поздрави!

Те това не го разбрах. Търсиш висока топка автори. Висока по точки или....
Аз съм на мнение, че трябва да се гласува за кадри, не за автори. Тази опция е излишна за мен, но така или иначе отдавна се отказах да гласувам тук.
Най-лесно си набележи 10-15 "високи топки" и им следи профилите и цъкай, цъкай....

Публикацията е редактирана (24-07-20 12:50)
Дата:   24-07-20 17:28

„Аз съм на мнение, че трябва да се гласува за кадри, не за автори.“ Това е така, но няма нищо общо с опцията виж автора, например попадаш на кадър, който по някакъв начин привлича вниманието ти, но според критериите ти не е на ниво да гласуваш за него и въпреки това имаш, какво да кажеш на автора и искаш да знаеш на кого пишеш.
Автор: nyamago   
Дата:   24-07-20 17:42

^ (^^) И друг казус: нещо не му стига да гласуваш за него, но виждаш потенциал и искаш да го следиш за в бъдеще. Кого да следиш?

Изобщо - има разни възможни причини, функцията не е излишна.
[beer]
Автор: philip   
Дата:   24-07-20 17:59

nyamago, в една стара тема предлагаше да издаде книжка "ХХХ начина да видиш автора" и доколкото помня само един прояви интерес.

С колкото и причини да обосновавате наличието на това бутонче, наличието му просто ПРЕЦАКВА анонимността и е в услуга САМО на групи и многопрофилни потребители.[smilie18]

Дата:   24-07-20 18:30

И сега, като не работи бутончето, за да видя Автора натискам на всички „злато”, това ли е решението да видя Автора. Във всички фотографски сайтове по света отпадна анонимност. Вместо да се работи и твори, се занинаваме с бутончета.
Автор: philip   
Дата:   24-07-20 18:57

Джоро, анонимността предполага безкористна оценка. Не ти допада – подминаваш, харесва ти оценяваш. Смяташ, че може да помогнеш с коментар – пишеш. Какво значение има кой е авторът, дали е дилетант като мен, или професионалист като кубето примерно?

Дата:   24-07-20 19:38

Не може да се пише коментар, без да се знае кой е срещустоящия в диалога, т.е. Автора. Все едно да си говори човек сам. Но ще те послушам и „подминавам”,за сега само снимката. Или на всички „злато” и под снимката критичен материял. Затварям темата! Ще пусна нова тема „ с какви чорапи да съм като снимам NUDE? (майтапче)
Автор: asahi   
Дата:   29-07-20 18:02

Аз пък коментирам без да гледам автора. Смятам, че така е по-обективно.

Случвало се е като видя някаква снимка да си помисля, че е снимана от жена. Тогава за потвърждение проверявам кой е автора.
Автор: DerzeIas   
Дата:   01-08-20 15:21

Няма никаква логика тук в твърдението, че си говориш сам ако не видиш автора. Нали коментарът ще достигне автора независимо дали го знаеш или не.. Вече се попита, произведението или автора коментираме [smilie25]?
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.