Автор: tarantulaxxx
Дата: 05-04-21 18:40
Предварително се извинявам, че вдигам стара тема, но за да не отварям нова, ще ползвам тази.
Ето го и моя случай: в петък към 14 часа си поръчвам Nikon COOLPIX P1000, защото само там го има наличен на тази цена, която са обявили фотопавилион и фотосинтезис. Веднага получих автоматичен имейл, че поръчката е направена, стоката натоварена...Но това е автоматичен имейл, а не от човек. Чета условията - поръчки направени след 10 часа се обработват на следващия работен ден. Добре, викам си, то днес е петък, уследват събота и неделя - явно чак понеделник. Чета още, че чак когато се предаде на румънския куриер, чак тогава ще получа имейл с номер на товарителницата. Днес решавам да звънна на обявения за България телефон. Цял ден се чува само това: Call центърът е затворен в момента. Може да се свържете с оператор между 11-17 часа. Гледам - 10 часа е. Става 11 часа, пак същото, става 12, пак същото и така цял ден.
Погледнах в Емаг, днес намалили горепосочения апарат на 1750 лева. Сега ми се иска да го поръчам оттам, ама гледам да съм коректен.
Та въпросът ми към тези, които са ползвали услугите им:
И при вас ли, колеги, е било така. Тоест чак след 3-4 дни получавате имейл от румънския доставчик. Защото ми е чудно, че никой не се обажда, никой не ти потвърждава, че ще ти пратят стоката. И честно казано, ако до този петък не получа имейл, ми идва да го поръчам от Емаг. Ама нали трябва да сме коректни. Но колко коректни, че дори не може да се свържеш с тях.
|
|