Автор: bogdanov
Дата: 05-06-19 15:38
На мен и двете ми харесват, разбира се всяка по различен начин. Несравнимо е като усещане. Вчера темата започна неприятно с GenaDP и BEYA. Много е възможно да съм се настроил за подобна комуникация и подсъзнателно да съм се изказал крайно. За мен фотографията не е спорт. Спорта от своя страна не е нещо лошо. Той дисциплинира, развива физиката и психиката, стреми се към подобряване на резултати, има игрови характер, но не е фотография. Състезание по фотография ми звучи като "дървено желязо". Така го усещам. Иначе познавам повечето участници и на двете места. С чисто сърце мога да кажа, че някой от тях са изключително силни творци, но има и състезатели. Поздравления за изложбата, успеха е прогресивна реализация на достоен идеал. Ако някой го усеща в себе си, поздравления и за това! Не бих искал да сравнявам повече. Аз лично харесах много това, че правим нещата така, че да се случват. Нека положим усилия в полза на добрият тон и да спрем да допускаме явната злоба близо до нас. Но нека да го направим като общество защото силни единици винаги е имало но бързо са си отивали от нас. Хубав ден желая на всички, изложбата е до 7ми
|
|