Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 начина по който виждаме
Автор: bogdanov   
Дата:   21-04-19 23:08

Става въпрос за разликата с начина по който гледаме. Има ли разлика изобщо, в какво се състои, има ли общо начина по който мислим? Субективното превръща ли се в достатъчност и причинна оправдатенлност? Изкуството не е роман и не трябва да се чете от първа страница (това е лоша новина за онези които искат да го изучават "от началото") (но добрата е, че всеки има своята страница... собствена, различна или напротив...( възникнала от оборота за деня) И преди да ме припознаете, като човек който мрънка... дайте да изясним критериите си! Дайте да го сложим на МАСАТА !
 Re: начина по който виждаме
Автор: crownmaker   
Дата:   21-04-19 23:20

Добре де,да речем,че аз съм млад(в отбора на фотографите)играч,който има хронична контузия,но много иска да играе,а ти си доктора на отбора-лекувай ме:)
Автор: bogdanov   
Дата:   21-04-19 23:24

crownmaker, ти знаеш основното... минал си през Козаревец ;) Пък и основното правило е да не си от отбора на "фотографите" ;) Извинявам се на останалите... отговора е насочен единствено и само към Бате Наско !
Автор: nyamago   
Дата:   22-04-19 00:23

Едни гледат по правилата, по 'законите на красотата' - като изкуствоведи ('веди' е стара дума за вещици)... Други гледат като новородени деца. Малко съм раздвоен между тези двете (шизофреник, сигурно?..) Но, честно казано, при всичкото ми знание на правилата, повече ме кефи и ми иде Отръки гледането на слабоумен идиот [smilie8]

В други координати, пък - едни гледат напред и нагоре. Виждат сиренето, не дупките, чашата е полу-пълна (не полу-празна) и не им трябват розови очила, защото си гледат разноцветно, дори в най-сивия живот.[smitten]
Други, за разлика от тях, гледат... лошо.[smilie9]

Времето също е измерение на гледането - като последователност, кое се случва по-рано и кое - по-късно. По тази ос едни, като гледат, вече ясно виждат крайния резултат - още преди да са посегнали към камерата (четката, клавиатурата). Други не виждат крайния резултат дори след като са го направили...
= = = = =

Не знам за това ли беше въпросът, но при мен днес цял ден е Великден. Христос возкресе!
[beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.