Автор: georgioiv
Дата: 08-06-18 13:08
Spark-a не е играчка. Изкарал съм точно толкова пари с него, както и с фантом 3про, фантом 4 и с мавик еър които имам. примерно - чудесен е за летене в закрити помещения. Стабилен, прецизно управление. Лек е - 300 гр. и навсякъде където са ми искали разрешение за летене, минавам с номера, че това е играчка :)) Удобен комплект, чудесна чантичка. Временно, докато предишния ми Спарк си почива на дъното на езерото и си чакам новия, ползвам чантичката за Мавик и ми е ултра удобна.
Недостатъци на практика - снима само във FHD и няма никакви настройки на видеото. Няма RAW. Обхвата му на полет е до километър. Километър аз съм стигал с него. Мавик еър е същия като обхат, защото и двата се вързват по WIFI с кораба майка, а не по телеметрия. Всичко друго са му плюсове. Особено цената. Когато трябва да извадиш дрона и да снимаш момент - спарка е най-удобен, с най-бърз старт.
DJI е стандарт. И от към френдли управление. И от към съпорт. И от към части. И от към система, в която дрон, гимбъл и осмо мобайл са в една програма или са като външни устройства в други програми. То дори не е мерцедеса на дроновете, ако сравняваме с автомобили, ами е Теслата на електричките, ако трябва да сравняваме с електромобилите
|
|