Автор: MrPhoto
Дата: 29-04-18 08:37
Ако нямам възможност да нащракам няколко десетки снимки на всички фокусни разстояния /през няколко милиметра/ при всички възможни бленди /без най-затворените естествено/, и след това спокойно да разгледам картинките на добър монитор при 100 процента увеличение, никога няма купя обектив.
И като нащракаш десетки кадри в магазина, после лепенка с твоето име ли му слагат, докато се решиш да се върнеш и го купиш?
Ами ако го продадат и ти шитнат друг, тогава какво се случва с полевия експеримент?
Как ви се занимава бре хора ... часове полеви тестове, замервания, обследвания, анализи ...
Обективът, който аз купих, дори не завих на тялото, впрочем отидох без тяло, казах искам еди кой си обектив, свалиха го от витрината, вече натестван полево от десетки подобни, сложиха го в целофан и ми го сурнаха.
В този ред на мисли, изглежда 15 мин в Еконт е по-добрата идея.
Да ви кажа честно, никога не съм предполагал, че като искаш да купиш нов обектив /или продукт/, най-спокойно ще ти свалят втората употреба от витрината Бях шокиран, но никак, никак не ми се разправяше, броих го и си тръгнах ... завинаги!
|
|