Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Работещо до късно фото ателие
Автор: danchopj   
Дата:   24-03-18 13:38

Нуждая се от работещо в събота след 20,30 часа фото ателие в София. Може и частно лице с фото принтер. Трябва за час, до час и половина по-това време, да извадя 50 кадъра на фото хартия. Моля за съдействие и благодаря на отзовалите се.

Re: Работещо до късно фото ателие
Автор: asahi   
Дата:   24-03-18 16:57

Едва ли някой ще се натиска да ти пише точно тук. Обиколи ателиетата в района, в който ще работиш, и поговори с тях да останат да ти свършат работа.
Автор: santuco   
Дата:   24-03-18 18:27

Уточни от лента или дигитален носител! Ако е от дигитален и размера 10х15 те устройва си вземи един преносим фотопринтер Canon Selphy - примерно и си независим ....или става въпрос само за днес, че не е ясно от въпроса![smile]

Публикацията е редактирана (24-03-18 18:30)
Автор: danchopj   
Дата:   24-03-18 23:40

Проучвам за съответния случай, който ще е след близо месец. Не съм ходил в района на заведението, Глория Палас се казва, намира се в не много оживен район.....Транспорта не ми е проблем с кола съм. Вероятно 10х15 ще е идеален вариянт. Canon Selphy го гледах тази вечер, но ми е малко над бюджета с включени хартия и тонери, иначе идеята е много примамлива, Благодаря.
Автор: chrisnoch   
Дата:   26-03-18 03:30

Kodak Express
Park Center Sofia (срещу х-л "Хемус")
Работно време: 10:00 - 22:00 (всеки ден)
Автор: Nik1   
Дата:   26-03-18 16:05

Час, час и половина, не е много време за 50 сн. обработка и печат.
Селфито печата хубаво, но бавно - ако не ме лъже паметта...абе брой го минута на снимка

От Глория Палас до Хемус също е време

Имам една идея за кърпеж, но не става с писане - дълго е, а и вероятно ще трябват проби.

Дай на лични един телефон.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.