Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Екип за фото и видео заснемане
Автор: AleksGeorgiev   
Дата:   11-03-18 21:01

Търся хора за сформиране на екип за фото и видео заснемане
 Re: Екип за фото и видео заснемане
Автор: IshootPeople   
Дата:   11-03-18 21:07

Страшно информативно
Дата:   11-03-18 21:11

https://www.facebook.com/aleks.georgiev.524 за повече информация на ЛС
Автор: chrisnoch   
Дата:   12-03-18 02:17

Линкът не работи.
Пък и кога ше се научите как се постват линкове в този форум?
Автор: baraba   
Дата:   12-03-18 03:27

Текстът беше премахнат от Администратор на Фото Форум, защото съдържа СПАМ, не е по темата или противоречи на правилата на сайта.
Дата:   12-03-18 08:35

Вие можещите от къде знаете че ние не можем... Защо никога не давате право някой нов да се изяви... Все вие можете, аз съм на двайсет години и съм започнал още на 14 години да работя като фотограф и оператор и не на сватби а в телевизия. И много повече искам да се развивам от всички вас събрани заедно :) :)
Автор: lord_kik   
Дата:   12-03-18 09:01

Първо напиши от кой град си и малко повече информация като например:
Казвам се ..... И съм от .... имам желание да се развивам в тази и тази област,занимавам се от 6г.и снимам предимно(портрети,пейзажи,сввтби,интериорнит.н.) разполагам с такава и такава техника ,ако някой има желание да се опитаме да направим това и това,портфолиото ми може да бъде видяно еди си къде.Участвал съм в конкурси семинари печелил(несъм печелил) награди.Нещо такова или поне аз така бих започнал,защото само като се види темата и едно изречение няма как да очакеаш нещо различно от критика.Може и аз да не съм прав,но според мен така е по-правилно.
Автор: georgioiv   
Дата:   12-03-18 10:07

Екип хубаво, фото и видео хубаво, но дай по подробно - краткосрочни цели, дългосрочни, по проект, за един ден, за специфична ниша, и т.н. Аз примерно съм от същия град, от който си писал във фейсбук, че си и ти, и мога да се включа с няколко броя въздушни камери, т.нар, дронове. Обаче така представената информация е 2 % от необходимата, за сформиране на екип [smile]
Автор: diana2017   
Дата:   13-03-18 00:11

Пишете от кой град сте, ако сте от Пловдив и региона можем да си бъдем полезни.
Автор: IshootPeople   
Дата:   13-03-18 00:33

Хич не се хвали ,че си бил оператор в телевизия много от сватбарите са в пъти по-добри от теле операторите по кабеларките :) ама това е друга тема .
Автор: baraba   
Дата:   13-03-18 03:35

ами какви видеоопаратори се очаква да работят в някоя кабеларка, като заплатата им е смешна и един сватбар я заработва с една сватба и 29 дена после може да лежи по гръб
Автор: chrisnoch   
Дата:   13-03-18 06:05

Ще лежи по гръб, ако някой друг му обработва снимките.
Ама ти откъде да ги знаеш тези неща ...
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.