Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Таблет за Дрон
Автор: KlaraSimeonova   
Дата:   01-02-18 15:38

Може ли да предложите някакво таблетче да се използва при управление на дрон.
Нищо не разбирам от тез неща,ако може да хубаво и евтинко [smilie3]
Благодаря ви ,колеги.
 Re: Таблет за Дрон
Автор: georgioiv   
Дата:   01-02-18 15:49

"таблетче" няма да свърши работа, трябва си сериозен таблет. Моят опит показва, че стабилно със софтуера DJI GO работят само продуктите на Apple. За Мавик, Спарк и новия Мавик аир, таблетите идват големи, няма място или е неудобно да се ползват. Аз имам ipad mini, ipad 2017, но ги ползвам само с Фантомите 3 и 4. За Спарк и Мaвик - с телефона. Аз ползвам Iphone 6s+, но всеки над iphone 6 ще свърши работа. За съжаланеи всичко надолу или различно ще развали удоволствието от ползване на дрона, или направо ще пречи.
Дата:   01-02-18 15:57

Таблет и ipad не са ли едно и също ?
Автор: stef7   
Дата:   01-02-18 16:00

Те дистанционните на Mavic позволяват ли използването на таблет ? Според мен таблет не може се събра, само смартфон.

Публикацията е редактирана (01-02-18 16:20)
Дата:   01-02-18 16:02

Събира до 8 инч.
Автор: stef7   
Дата:   01-02-18 16:07

Не знам къде го четеш това. На сайта на DJI и за двата Мавика пише - максимална дължина на мобилното устройство (екрана) 160мм. IPad мини е 200мм

Дата:   01-02-18 16:10

Ами от вчера съм в ринг мола ...сутринта го тествах и сега чакам съпругът ми да се прибере и да го купим [smilie3].
Дата:   01-02-18 16:18

ipad мини и да се събере ще е много трудно и неудобно. Аз не бих се мъчил. Няма го в мен минито да пробвам на мавика, но 6s+ го събирам със зор.
Автор: lamerko   
Дата:   01-02-18 16:21

Аз съм с 4-ката и по трудния начин разбрах, че бъгавия софтуер на DJI е малко по-стабилен на iOS... та затова си взех iPad2 mini 3G (хардуера е същия като на тройката, а 3G версията е важна, понеже само тя има GPS). Доволен съм, самото таблетче направи около 600лв чистак ново от UK с доставка, но се ползва само по предзнаначение, че това не е човешка OS.
Дата:   01-02-18 16:25

Значи дй търся ай пад 2 мини 3г
Дата:   01-02-18 16:27

Е, 4-ката е доста по-мощна и с повече бъдеще, но там и финансите са в повечко - вече както си решите. Но като размер ми е много удобен за управление и наблюдение.
Автор: chukov   
Дата:   01-02-18 16:28

"Ами от вчера съм в ринг мола ...сутринта го тествах и сега чакам съпругът ми да се прибере и да го купИ"

Затова не бива да се подписва конвенцияте, че току виж мъжът Ви чака в мола да се приберете и да му го купите [smilie3]
Дата:   01-02-18 16:29

ipad mini 2, 3, 4 се събират идеално на 4-ката (phantom 4 ), но на Мавик про и Мавик еър и Спарк - не
Дата:   01-02-18 16:31

Да, де, Phantom 4 имах предвид - малко несвързано го написах :)
Дата:   01-02-18 16:35

Ок кой ай пад до 8 инча да се вземе за целта [smilie3]
Дата:   01-02-18 16:37

То няма по-малък Ipad от ipad mini. Вземи си Iphone. Ако все пак решиш за Ipad mini - изгледай това, как се закрепва и как седи.
https://www.youtube.com/watch?v=tadWfzH-8ak
Дата:   01-02-18 16:51

Тоз аи пад е голям Горби, ще трябва по малък
Дата:   01-02-18 16:54

Както вече спомена - няма по-малък. Поне не и на Ейпъл :)
Дата:   01-02-18 16:56

Значи Ламерко,трябва телефон да се купува...ябълка някаква.
Дата:   01-02-18 16:57

по-малък - само iphone [smile] 6s+ или поне 6+, 7+ или 8+ са още по-добре, ама май са по-скъпи от дрона :)
Дата:   01-02-18 17:00

На моя ще му стане лошо [smilie3] Последно какъв телефон до 500 да се вземе
Дата:   01-02-18 17:00

Ако сте с дроидче в момента, може да тествате как ще се държи. Прегледайте обаче добре как се натройва автоматичното връщане на дрона при загуба на управление и най-вече височината - при мен приложението постоянно крашваше на Андроид и губих контрола, но при вас може да се държи стабилно, знам ли...
Автор: Argo   
Дата:   01-02-18 17:01

KlaraSimeonova
От няколко дни поглеждам темите които пускате..
Според мен или си правите майтап с потребителите или сте объркали сайта с БгМама. [smilie21]
Дата:   01-02-18 17:04

Ами елате в 18 ч в Ринг Мола и ще видите.Искам да си купя дрон - нямам ли право да попитам за тоз последен модел.Трябва му екран да го управлявам,в магазина казаха до 8 инча и поне 2гб памет.
Нещо лошо ли попитах ?
Дата:   01-02-18 17:12

Ако сте с дроидче в момента, може да тествате как ще се държи. Прегледайте обаче добре как се натройва автоматичното връщане на дрона при загуба на управление и най-вече височината - при мен приложението постоянно крашваше на Андроид и губих контрола, но при вас може да се държи стабилно, знам ли...

Моите наблюдения са подобни. Ако не крашне в началото, ще крашне в средата или към края :) Лятото имаше проблеми с единия ъпдейт на DJI Go с устройства под ios. Реших да ползвам хуявея 9. Определено се измъчих - замръзва, крашва, чупи картината.

KlaraSimeonova: като начало може да се ползва и телефон с андроид. Времето ще подскаже по-натам верното решение [smile]

P.S.
Най-доброто са очилата на DJI, и цената им е поносима..

P.S. 2 В БГ не е възможно най-поносимата, в ali express са 710 лева [smile]

Публикацията е редактирана (01-02-18 17:16)
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.