Автор: мара
Дата: 05-11-17 18:06
: bogdanov
Дата: 01-11-17 00:38
...Чисто прагматично ... виждам кадър който има потенциал да бъде част от концепция. Но сам по себе си е нищо. За мен, като зрител би било интересно да видя останалите му кадри. За да се ориентирам в цялостната позиция на автора. Как да го сторя, без да гласувам за кадър който не ми харесва ?
Нали твърдите, че бронзЪТ не е негативен вот?
Негативен не е и нужен. Но гласувайки с бронз, аз поощрявам нещо, което не харесвам с надеждата, че останалите неща ще допълнят картинката.
Поставям темата защото до сега ми се случи 3 пъти да съжаля, че не съм гласувал със злато и може би 20, че съм гласувал с бронз.
да, ама богданов си е затворил темата.
...та само исках да кажа, че съм напълно съгласна с него.
да, липсва ми бутонът!
най-редовно - не само 3 пъти! - виждам някакви чудо на чудесата, дето ми е интересно кой го е изпляскал и защо. ако видя другите му снимки - бих добила по-добра представа дали е случайно или нарочно. понякога даже не съм сигурна дали е много лошо или много добро - толкова е нестандартно! ако видя повече работи - вероятно бих си изградила по-добра представа, както казах.
народецът масово си представя, че бронзът е лошо нещо и е обиден...аз па смятам, че бронз се дава за заслуги...както и да е - искам да видя автора, ама не искам да дарявам точки. тва е.
|
|