Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 липсва ли ви бутонът "виж автора" 2
Автор: мара   
Дата:   05-11-17 18:06

: bogdanov
Дата: 01-11-17 00:38

...Чисто прагматично ... виждам кадър който има потенциал да бъде част от концепция. Но сам по себе си е нищо. За мен, като зрител би било интересно да видя останалите му кадри. За да се ориентирам в цялостната позиция на автора. Как да го сторя, без да гласувам за кадър който не ми харесва ?
Нали твърдите, че бронзЪТ не е негативен вот?
Негативен не е и нужен. Но гласувайки с бронз, аз поощрявам нещо, което не харесвам с надеждата, че останалите неща ще допълнят картинката.
Поставям темата защото до сега ми се случи 3 пъти да съжаля, че не съм гласувал със злато и може би 20, че съм гласувал с бронз.

да, ама богданов си е затворил темата.
...та само исках да кажа, че съм напълно съгласна с него.
да, липсва ми бутонът!
най-редовно - не само 3 пъти! - виждам някакви чудо на чудесата, дето ми е интересно кой го е изпляскал и защо. ако видя другите му снимки - бих добила по-добра представа дали е случайно или нарочно. понякога даже не съм сигурна дали е много лошо или много добро [smilie18] - толкова е нестандартно! ако видя повече работи - вероятно бих си изградила по-добра представа, както казах.

народецът масово си представя, че бронзът е лошо нещо и е обиден...аз па смятам, че бронз се дава за заслуги...както и да е - искам да видя автора, ама не искам да дарявам точки. тва е.
 Re: липсва ли ви бутонът "виж автора" 2
Автор: hardcpz   
Дата:   05-11-17 18:16

Ц. Изобщо не ми липсва... Като попадна на подобен шедьовър: https://photo-forum.net/i/2106103#, просто знам, че автора е класи над моето задръстено мислене и подминавам без гузно усещане за пропуск [smilie5]

Автор: geokar   
Дата:   05-11-17 18:18

На мен ми липсва, да. Лично мнение, както всякогаж.
Дата:   05-11-17 18:24

а темата на богданов нещо не я намирам даже затворена...[smilie8]
Автор: fotograf123   
Дата:   05-11-17 18:53

По този повод , аз гласувам само със злато дори за да видя автора :) от друга страна посещавам единствено галерия голо тяло но ги разпознавам веднага поне тези дето следя [shtrak]

Дата:   05-11-17 18:54

[smilie18] [smilie18] [smilie18] утрепА ме... [smilie18]
там често имя рядко грозни снимки...ма и другаде има, де.
Дата:   05-11-17 19:00

Грозни или хубави аз гласувам със злато за всяка дори само да видя автора ако се затрудня [shtrak]

Автор: asahi   
Дата:   05-11-17 19:02

Не 2
Автор: nsirakov   
Дата:   05-11-17 19:18

тз
Дата:   05-11-17 19:20

Само 4 без да ме е еня за кого ги давам [shtrak]

Автор: gchokov   
Дата:   05-11-17 19:21

НЕ
Дата:   05-11-17 19:21

сиракоф, нищо не ти разбрах...[smilie18]
 Re: липсва ли ви бутонът
Дата:   05-11-17 19:40

Незнам дали потребителите на фотофорум си дават сметка колко ниско е нивото на комуникация аз на теб и ти на мен [smilie18]

Публикацията е редактирана (05-11-17 20:52)
Автор: roburt48   
Дата:   05-11-17 20:49

Не ми липсва, ама не е зле да го има, тоз бутон [smilie5]
Дата:   05-11-17 21:12

те ако си даваха сметка, че това е ниско, нямаше да го правят...ама то и без тва си е ниско...ама винаги има и по-ниско.
в царството на слепите, едноокият е цар. така де, неска няколко пъти имах желание да разбера чии са некви снимки, ма не щях да им дам едната точка :)

нека тръпнат [smilie5]
Автор: bogdanov   
Дата:   06-11-17 08:53

Изкара ми акъла бе Маре... Викам какво стана пък сега, защо пак е тръгнала :) Между нас казано след, като затворих темата, колеги писаха на лични по нея.
Разбира се, че ми липсва. Защото ако форума е фотографски, зад всеки кадър би трябвало да стои автор. Платформата да се оценяват снимки подхожда за място, където някакви хора, качват някакви снимки.( а това е стъпало надолу) Нормално е именно ТЕ да са ОК с липсата на този бутон. На никого не се сърдя. Авторството обаче е пряко свързано със самият продукт. В случая фотографията. Спомням си преди 2-4 години как влизахме в конфликти заради идеологии. Добри автори с добри кадри, но различна философия... сега не е време за философия, не е време и за изкуство. Сега е модерно да се цъкат снимки. И всеки цъка без мярка, без знание, без позиции... за кеф цъкат както цъкаме семки... Ще ви покажа още нещо. Без задни мисли, без ирония, без никакво негативно чувство. Една тъжна приказка на Константин Павлов. Отскоро все за нея се сещам като отворя албум за да разгледам фотография.
https://liternet.bg/publish3/kpavlov/fioni/fioni.htm

Успех желая на всички и дано ги има Фреска
Фон
Фретон
Фритоли
Персифедрон
Орон
и Жиг!

Автор: ninikolov   
Дата:   06-11-17 09:36

Липсва ми.

Автор: kali222   
Дата:   06-11-17 13:36

Тъкмо мислех да отварям тема, че като отнеха бутона "виж автора" масово ще се гласува с бронз с цел да се види автора. При все, че аз самата рядко го ползвах, не разбирам какво пречеше да го има.[smilie11]
Аз лично предпочитам да получа мнение отколкото любопитен вот, но явно политиката на сайта е към поощряване на гласуването.
Автор: pstoev   
Дата:   06-11-17 13:40

бутонът "виж автора" си беше важен!
Автор: LorDDemoniC   
Дата:   06-11-17 14:00

Никога не ми е трябвал подобен бутон. Аз харесам и гласувам за снимки , не за автори. Част от проблема на този форум е тази авторова шуробаджанащина.
Автор: CDman   
Дата:   06-11-17 14:37

Ми щом ви липсва да го върнат, но с него да се гласува с "0" точки [smilie5]

Дата:   06-11-17 14:39

Автор: LorDDemoniC
Дата: 06-11-17 14:00

Никога не ми е трябвал подобен бутон. Аз харесам и гласувам за снимки , не за автори. Част от проблема на този форум е тази авторова шуробаджанащина.

туй, така написано, само показва, че чукчата има почва у нас [smilie5]
Автор: LorDDemoniC   
Дата:   06-11-17 14:51

Или пък мара ти си кутийка от бисквити Закуска от 63-та? Каква е логиката ти за нуждата от този бутон??? А bogdanov е доказан шашавец дори като четеш горното "част от концепция" пък не му харесвало ... Пък искал да види още , като не ти харесва защо ти е още бре мазохист? Когато автора изкара нещо хубаво за неговия вкус тогава да гласува ... Пак се опира до егота, аз-а и т.н ... [smilie23]
Автор: tonyf   
Дата:   06-11-17 15:10

На всеки ще му липсва нещо, на един духът от миналото, на друг сеирджийското гюме, на трети смисълът от живота, на четвърти шуро, на пети бадж, на шести ше му липсва, че нищо не му липсва... Ноо, не, Бутонът няма да ви отвори Портите към просветлението и няма да върне нищо на никого, даа...

Липсата на Бутонавишафтора, братя и сестри, само ще ви подтикне към търпение, търпението ще ви подтикне към смирение, смирението ще ви подтикне към просветление, а просветлението...о...оо...към... оом мани падме хумммм... или иначе казано, просто към ОО... [smilie10]

[thankyou]
Автор: bogdanov   
Дата:   06-11-17 15:24

LorDDemoniC, :))) усещам загриженост, но и неразбиране. Вижте сега, обяснявам, като за вас. Да предположим, че сте орнитолог и снимате пилета. Голямото разнообразие ви впечатлява, но нямате потенциала и умението да направите от това разнообразие художествен кадър, като тези на пумата да речем. Близостта в изразните средства обаче ме обърква понякога и аз се чудя дали въпросният кадър е издънка на пумата или ваш успех. Тук идва и смисъла на бутона "виж автора". Точно заради нежеланието ми да влизам в шуробаджанашки режим, когато не харесвам кадър. Натискайки този бутон, аз ще придобия представа за вашият растеж в света на фотографията или за застоя на пумата... да речем.
Същото е и за орнитолозите във форума, те пък ще оценяват високо вашите постижения и ще търсят точно този ваш прочит. Бутона с нищо не ни пречи, нали не бяхме за точките?
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

Тази тема е затворена