Автор: Konstantinov
Дата: 15-09-17 22:59
Сега се прибрах,новия стадион дето играят байерн мюнхен е идеален ,но този старият е оставен да рухне като нашите и е покрит с покривало каквото имаше на централна гара София преди 20 години на една пета от стадиона ,в Мюнхен всеки ден вали, вечер пада до 8-10 градуса в момента ,имахме късмет че само преваля лек дъжд.Получих мейл преди концерта за забраната за носене на всичко- пишеше без чанти само с телефон ,ключове и портмоне,ама за бинокли нищо и взех един евтин за 15 евро от преди 12 години и на входа го хвърлих в кофата веднага като го намериха в джоба на дъждо брана ми и казаха -забранено е,не съм се излагал да коментирам пред охраната-така им е наредено.
Иначе имаше 4 големи екрана и се виждаше супер направиха 2 часа и половина и ми оправиха насторението.В края на месеца на 30-ти Ролингстоунс ще имат концерт в Амстердам .Преди няколко години бях на концерта им във Виена на Ернст Хапел,преди месец бях на депеш мод в париж на стадиона им и никъде не са забранявали бинокли,обиколил съм и арените и залите дори в операта в Мюнхен и Кован Гардан и О2 пускат с бинокли и сапунери има преди години. Само в арена Загреб забраняваха сапунерите.
Публикацията е редактирана (15-09-17 23:17)
|
|