Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте, изгубих си сенника за обектива. Видях че се продава нов, но цената му ми е висока. Също така виждам разни други със същия ф67, на доста по-приемливи цени. Въпроса ми е - ползвал ли е някой неоригинален сенник, който да става на 28/1.8 ? Или пък от друг обектив (16-85;18-105;18-300;85/1.8) - сигурно има и други... Ще съм благодарен ако някой има и може да пробва.
Задал съм съвсем правилен въпрос.
Което не мога да кажа за твоя ... отговор (???)
Първо ме питаш какъв е обектива/байонета - а след това сам си отговаряш на въпроса ... А това за младото и зелено момче, както и града въобще не смятам да коментирам :)
Въпроса ми е към колеги, които имат възможност да проверят ... тези с мнения - БИ ТРЯБВАЛО вече се "разписаха"
Да, аз ползвам един неоригинален, на същия обектив.. Имам и оригинален, но него съм го сложил на 85-цата че нейния оригинален пък е много голям и заема много място :) та този който ползвам за 28-цата ако не се лъжа е за 18-105 :) някакво китайче за 1,5-2 $.. Върши работа, поне досега не съм забелязвал отблясъци :)
Аз лично говоря за този обектив . Не знам да има друг 28 1,8 ама все пак да поясня :)
Оооо и се засегнахме. Извинявай!
Казах младо и зелено защото нито си писал с каква техника си, нито си писал от кой град си за да ти предложат помощ ...но както и да е. Един разбира какво му казват друг се прави на голям. Хубаво.
Аз обикновено подарявам подобни джунджурии на колеги, (млади и зелени) но явно младите и зелените са различни.
Поздрави и успех!
И още веднъж - извинявай! Беше закачка просто.