Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте, търсим 2 момичета за допълнителна, почасова работа свързана със снимане на деца.
Идеалния кандидат!
Усмихнатa, позитивнa и енергичнa?
Обичате да снимате и имате своя техника, но не сте професионалист!
Имате желание за работа и допълнителни доходи практикувайки любимото си хоби?
Предлагаме възможност за допълнителна работа, почасова, в удобно за теб време.
Изисквания :
– Фотографски умения;
– Лична фотографска техника, може да не е професионална;
– Желание за работа;
– Комуникативни умения и умения за работа в екип;
– Отговорност;
Предимства :
– Умения за работа с Фотошоп;
Предлагаме:
Обучение;
Изключителна коректност;
Много добро заплащане;
Гъвкаво работно време изключително съобразено с личния ти график;
Ако нашето предложение представлява интерес за теб, пиши ни на skikalinski@gmail.com като приложиш кратка автобиография, портфолио /ако имаш налично/ и твоя снимка.
С одобрените кандидати ще се свържем на посочения телефон или имейл.
Тъй като става въпрос за снимане на малки деца имаме опит, че като цяло нежния пол се справя по-добре. Изключения винаги има разбира се, но сме решили да се съобразим с опита си до момента.
Какво значи професионална фототехника и непрофесионална? .... както и кай и как определя кой е любител и кой професионалист? Добре е да изяснени тези неща. .... щото моите наблюдения са, че всеки притежател на малко по-голям черен апарат е по подразбиране професионалист.
ми ква...аз моем да рисувам кръкче с ена линия. понякога го прая с изключителна коректност, ма по-често - малко не...така де - обикновена коректност "+" "-" нещо си там...
Ся, според мене жената си е написала какво търси, какво предлага, и толкова. Верно имаше некви пропуски, като от сорта на локация, но всичко бе коригирано. Но вече си мисля, че си правите бъзик на чужд гръб.
Аз ли съм глупав и наивен или тук се е превърнало в подобие на Джобс БГ ,ама анонимно?!? Този профил mariquita е по-кух и от моя! Няма една снимка,една информация за човек или организация?!?
Здравейте,
идеята е хора, които разполагат с кропка от 800лв да не се въздържат да кандидатстват по обявата. Получавала съм кандидатури с въпрос дали Canon 750D става или трябва fullframe техника.
Та съм обобщила, че не е основното скъпа техника - висок клас.
Не знам каква е разликата между изключителната и обикновената коректност.
Заплаща се веднага след всяко събитие, няма забавяне на пари, удръжки и прочие.
Момичетата, които работят повече от 2 години винаги са били изключително доволни (не само доволни) от работата :)
Каквото е казано - това е изпълнено :)