Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Извинявам се, но няма как това https://photo-forum.net/i/2061519 , да бъде в една и съща категория с това https://photo-forum.net/i/2061530
Тук съм виждал автори, които нямат понятие от фотография, да критикуват кадри на Иван Славов, Илиян, Кубето...
Интересно ми е, защо не критикуват такива недоразумения, дали защото приличат на техните шедьоври?
Не е ли време хейтърите, извинявам се, критиците да се насочат към снимчиците, които не стават и за Фейсбук? Никой ли не разбира, че този сайт се превръща в поредната социална мрежа? Крайно време е да се разбере, че това е сайт за фотография а не за снимки!
Айдеее пак се почва, втора или трета такава тема за тази седмица
Иван Славов и Илиян кой да ги е критикувал, не знам. На Кубето само аз му мрънкам под кадрите, ама не го критикувам, ами се заяждам, но ний си се разбираме. Иначе си прав, да.
Теди, стига бе бате! Аман от матросовци! Пази си нервната система! Тя ти е само една. И аз съм от хейтърите (имаме си приказка с тебе) и не съм съгласен, че не мога да си напиша мнението под нечия фотография само защото ти или някой друг е издигнал даден автор на пиедестал. Който не харесва нечии коментари нека блокира "досадника". Ето - Яската ме е блокирал и си свирка с уста щастлив и доволен
П.П. Ще допълня - що да си мълча, когато ми се сервира пейзаж с крив хоризонт или портрет с незнайни пропорции и отрязани крайници? Щото гуруто е благоволил да си изтипоса поредния "шедьовър" пред погледа на тълпата незаслужаващи да целунат дори обувките му
Не съм издигнал никой на пиедестал. Питам, защо не ви виждам под такива кадри https://photo-forum.net/i/2061519 ?
Или да продължаваме с Гот:), !!! и тн. А "автора" да си вика "направо ги разцепих" и в знак на благодарност, да напраска няколко Гот:) !!! и тн....
Какво пречи, на някой от големите имена да публикува слаб кадър? Защо трябва да критикувам някой, който не заслужава и едни клавиш да натисна? Не, че съм тръгнал да критикувам някой, но въпросите в темата ми се струват безсмислени. Точките си показват коя снимка се харесва повече.
ФФ е платформа за споделяне на фотография- както хубава, така и със спорни критерии за качество. За някои автори стандартът е надграждан с години и нивото е на база знания, опит и технологични предимства... За други- определяща е емоционалната страна от разпознатите субекти и споделения спомен... На такъв потребител на форума, меко казано му е през оная работа как колегата е светнал контрата на хубавия портрет с красивата кака... той харесва как се е усмихнало разфокусираното бебе.. и забележете... няма претенции за точки, а само иска да сподели емоцията си.
Мога да се съглася с много неща, но не и с това, че автора няма претенции за точки. Ако това е така, не би трябвало да си слага снимките в системата за точки. Аз когато не искам точки, точно така правя!
Май никой не разбра автора на темата какво има предвид...
Напълно съм съгласен.Подобна снимка НЯМА абсолютно никакво място в този сайт.Това не е Фейсбук, а е Фото-Форум, подобни снимки колкото и да са хубави за авторите им, просто нямат място в сайт претендиращ да бъде фотографски.
Който не го разбира толкова по зле.Той и затова стана на такова ниво фото-форумът.Едни от най-добрите автори си заминаха, а скоро и такива като Иван Славов ще си вдигнат чукалата.
П.П.
Мен пък Кубето не ме кефи, ама грам :)
П.П.П
Това не го прави лош фотограф, просто не резонира с мен, но не му пиша под снимките критики и не го хуля наляво и надясно и не го анализирам що за фотограф е.Просто защото всяко нещо трябва да си има граници, особено човешкото его :)
Колеги, това е сайт с отворена регистрация, който има различни нива от Нови предложения, Албум Избрано, Рейтинг А, Рейтинг Б и тн и тн. Винаги е можело и е минавала някоя и друга снимка, като цитираната по-горе на FN2, в Албум избрано и няма нищо лошо в това. Потребителите преценяват какви точки да й гласуват, дали изобщо да гласуват и заслужава ли си да бъде коментирана. Ясно е, че такива снимки няма как да определят лицето на качествената фотография и подобни теми са безполезни.