Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Предложение за нова система,включваща модератори/модериране
Автор: zeromx   
Дата:   05-04-17 12:46

Здравейте на всички.
Хареса ми идеята на pumabg,която предложи в предната тема,да се измисли работеща система с модератори/модериране.
Дойде ми на ум следното и реших да го споделя:

Може както е сега албум "нови предложения" да си остане както е,както и албум "избрано от всички галерии"също да остане както си е,но в албум "нови предложения" да остават всички снимки и да си тече рейтинг на снимките там,а всеки ден,или два пъти на ден избрани модератори и админите да решават кои снимки да преминават от този албум "нови предложения" в албум "избрано от всички галерии",така ще има албум само с добри фотографии и общ албум,а и така ще се забелязва добрата фотография от модераторите и няма да се изгубва.Но за това модераторите трябва всеки ден да отсяват и да си вършат работата.
Така като визия(интерфейс) всичко ще си остане същото,но ще се промени функциалноста му,начина по който работи.
Относно самите галерии по категории(стриит,всекидневие,портрет и т.н.) там да бъдат всички снимки,и от албум "нови предложения"(но събрали поне рейтинг А над 25 в албума) и от албум "избрано от всички галерии" и в тях снимките да бъдат подредени по рейтинг,но рейтинг А(от най висок към по нисък,без значение дали са от албум"нови предложения" или от албум "избрано от всички галерии").
Така сроред мен ще се отсява по-добре добрата фотография.Мисля,че ще работи добре така направената система с модериране и няма да остават незабелязвани добри кадри,защото модераторите ще ги прехвърлят в албум "избрано".

Моля ви да пишете само по темата,без спамене заяждане и обиди.
Поздрави на всички и благодаря за отделеното време.
 Re: Предложение за нова система,включваща модератори/модериране
Дата:   05-04-17 12:59

При това положение дори и да има групички,модераторите ще се грижат хубавите кадри да отиват в албум избрано,а не да се губят.Освен това подредбата на снимки в галериите по категории ще се решава от рейтинг А,защото ще бъде подредена по рейтинг А.
Автор: uri64   
Дата:   05-04-17 13:48

А модераторите ще са небесни ангели, нямащи полови орга.... а, пардон, не принадлежащи към групички??? [smilie5]
Автор: samurai2   
Дата:   05-04-17 14:06

Ако може да се кандидатирам за едно модераторче [beer] и без това по цял ден съм тук в ФФ [smilie3]
Дата:   05-04-17 14:17

uri64 по твойта логика никога нищо няма да стане,понеже всеки,дори и в реалния живот принадлежи малко или много към дадена група,даже и повече от една група.
Тези хора,които станат модератори ще се ангажират да селектират всички добри фотографии,а не само от групички...Ако някой не си върши работата нали ще си личи,че е подбирал само на свой хора кадри и ще бъде сменен,докато не дойде читав.
Тука не говорим за гласуване,а за селекция.
Поздрави.
Автор: the-rookie   
Дата:   05-04-17 15:53

...и за да е още по демократично всички потребители на ротационен принцип да минават през длъжноста на модератор. Откровенно според мен идеята няма да проработи. Аз като нов потребител също забелязвам че нещата малко куцат,но мисля че решението е в друга посока!

Дата:   05-04-17 19:02

Дали ще работи или не може да се разбере само,ако се пробва.
Исках да споделя мнение и да се породи дискусия.Дискусията може да доведе до нови добри идеи за админите,които пък идеи от своя страна да им помогнат да изградат една нова,изцяло завършена и добре функционираща система за подбор и гласуване на снимки.
Дата:   05-04-17 21:05

Абсолютно те подкрепям за дискусийте и дебатите [smilie24].Според мен негативен вот може би ще е по-полезен.За съжаление като цяло потребителите са доста пестеливи в коментарите си (абе ние говорния си език не показваме че владеем,че за езика на фотографията ли претендираме)!

Автор: asahi   
Дата:   05-04-17 21:20

Гледам, че имате успешна концепция за нов сайт. Уеб дизайнер търсите ли?
Дата:   05-04-17 21:30

Цял късмет е че не сме предприемчиви!
Автор: swqaz   
Дата:   05-04-17 21:56

Снощи някак си ми просветна, че админите се интересуват единствено да им снасяме за бъгове и им е през оная работа какво мислим за рейтинга :))) Не се напъвайте, те ще се погрижат! Мястото ще стане топ. Личи си, че са измислили нещо гениално! Само гледайте :)
Автор: asahi   
Дата:   05-04-17 22:12

Е то оставаше и за рейтинга да мислят. Няма да е демократично.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.