Автор: zeromx
Дата: 05-04-17 12:46
Здравейте на всички.
Хареса ми идеята на pumabg,която предложи в предната тема,да се измисли работеща система с модератори/модериране.
Дойде ми на ум следното и реших да го споделя:
Може както е сега албум "нови предложения" да си остане както е,както и албум "избрано от всички галерии"също да остане както си е,но в албум "нови предложения" да остават всички снимки и да си тече рейтинг на снимките там,а всеки ден,или два пъти на ден избрани модератори и админите да решават кои снимки да преминават от този албум "нови предложения" в албум "избрано от всички галерии",така ще има албум само с добри фотографии и общ албум,а и така ще се забелязва добрата фотография от модераторите и няма да се изгубва.Но за това модераторите трябва всеки ден да отсяват и да си вършат работата.
Така като визия(интерфейс) всичко ще си остане същото,но ще се промени функциалноста му,начина по който работи.
Относно самите галерии по категории(стриит,всекидневие,портрет и т.н.) там да бъдат всички снимки,и от албум "нови предложения"(но събрали поне рейтинг А над 25 в албума) и от албум "избрано от всички галерии" и в тях снимките да бъдат подредени по рейтинг,но рейтинг А(от най висок към по нисък,без значение дали са от албум"нови предложения" или от албум "избрано от всички галерии").
Така сроред мен ще се отсява по-добре добрата фотография.Мисля,че ще работи добре така направената система с модериране и няма да остават незабелязвани добри кадри,защото модераторите ще ги прехвърлят в албум "избрано".
Моля ви да пишете само по темата,без спамене заяждане и обиди.
Поздрави на всички и благодаря за отделеното време.
|
|