Автор: chrisnoch
Дата: 23-05-17 14:30
Автор: fmj
Дата: 23-05-17 13:35
Съгласен съм,аз съм неграмотен с 8ми клас.Не разбирам света защото е измислен,обаче и тия хорица ли са боклуци като мен? Тролове на своето време. Ночев едва ли си по умен от тях батка!
КАК ще разбереш света, като си неграмотен?!
Не съм учил висша математика и нищо не разбирам от интеграли, комплексни числа, диференциално смятане и т.н. Няма да тръгна да разправям, че висшата математика е "измислена" само защото АЗ не знам почти нищо за нея. Има хора, които знаят. От своя страна тези хора вероятно НЕ знаят голяма част от това, което аз знам. Затова в съвременния свят има специалисти, а времето на т.нар. "енциклопедисти" отдавна е отминало.
Писах за фамозното трио от www.aulis.com доста страници по-назад в темата, ама ти продължаваш като развалена грамофонна плоча - да питаш, да питаш, да питаш - все едно и също, все едно и също, все едно и също...
Кои списват смехотворния сайт www.aulis.com:
- Куха лейка, която твърди, че притежава паранормални способности - "вижда от разстояние". Няма научна степен в нито една област на човешкото познание, но има Prime Site Integration (PSI) - каквото и да означава това.
- НЕуспял видео оператор и телевизионен продуцент. Няма научна степен, но иам един куп полуаматьорски фимчета.
- "Изследовател" на паранормални влияния и неандерталската култура. Починал през 2010 г.
Страхотно трио (сега дуо), няма що!
Страхотни "специалисти" по астрономия и космонавтика, които разпръскват по света "ИСТИНАТА" за мисиите "Аполо"!
"Тези хорица" са по-големи боклуци и от теб.
Да, по-умен съм от тях.
|
|