Автор: itilien
Дата: 20-12-16 16:13
Благодаря пак на всички :)
SLX - Стрийтът и портретите не са ми особено интересни и изобщо не се опитвам да снимам хора, не се чувствам удобно и затова не ми е приятно да го правя.
А първите въпроси са сложни :) Чувствата в палатката никога не са ми били особено приятни, никога не съм харесвал спането на палатка, особено при ниски температури или лошо време. Приемам го като необходима жертва в името на снимките. Ранното ставане също не ми е присъщо - затова тук в БГ никога не снимам сутрин. Дори в работни дни ставам след 9, да не говорим в почивни, тогава спя до обяд. Когато съм отишъл обаче някъде да снимам, тогава приемам, че се налага да ставам рано, за да използвам по-пълно времето си на мястото. Когато съм в палатката и е студено, ранното ставане е дори по-лесно, защото не трябва да излизаш от топло и удобно легло . В случая обаче от ранното ставане нямаше полза, защото сутрин цветовете не ми харесваха. Ставах, снимах, ама тц... не беше като вечерта. От показаните снимки няма нито една сутрешна, всичките са вечерни. Освен това не е лошо да се отбележи, че тоя път съм прекарал само 4 дни на палатка, останалото време бях в градчето и снимах в района му. Мислех да ходя до повече странични места, но така се стекоха обстоятелствата, че не отидох.
Като цяло духът ми не беше особено висок, до голяма степен заради постоянно слънчевото време. Може би за в бъдеще ще се придържам към места с облачно време :)
|
|