Автор: brutallica_bg
Дата: 11-12-16 22:19
До Админа на сайта - сега сериозен коментар. Ако това е бъг в системата - действително е як бъг, както е написал Бобик. Но ако е бъг - ще се оправи и това ще да е то.
Според мен една промяна в такава насока няма да се отрази зле на форума като ниво - не го казвам от позицията си на голям автор, какъвто не съм, а го казвам от позицията си на човек, който вижда как хубави снимки не излизат на бял свят заради порочните практики при гласуване.
Това, което аз бих предложила скромничко е, първите 3 дни след пускане на снимка, всичко да е анонимно - да има известие за получен коментар, но той да не се вижда, и да не се знае от кой е, авторите да могат сами да си виждат рейтинга, както си е и сега, и друг да не го вижда, а също и когато се кликне да се гласува под снимка, авторът да остане скрит за тези първи 3 дни. Аз и сега дори с този бъг, да го наречем, мога да видя в профила си като цъкна на Последни коментари към снимки на автора кой ми коментира последните снимки и също на Последно гласувани снимки мога да проверя чии са снимките, които някой друг е гласувал.
Пиша коментара, понеже преди няколко дни имаше тема, в която казахте, че приемате предложения. Там не се изказах на време, обаче тази тема е повод да се изкажа. Просто мнение. Мисля, че има резон в него и че може да доведе до подобрения.
С поздрав! И хубава вечер!
|
|