Автор: Jk.freeman
Дата: 02-11-16 12:40
Не гледам телевизия, току що от поста на roburt48 научавам. Толкова се надявах да не прочета такъв пост. Стомаха ми се сви на топка и още е. Толкова дни не писах нищо, надявах се. Обаче ми е някак гневно. Как да мълча сега. Ще ги понахукам малко, може и да ми мине. Ще почна с военните. Елитни шматки, завършени. А толкова надежда имах в тях. Три дена вдигат една машина. Как три дена бе господа бойци, пампайци, кой ще ви чака три дена. Тъпанари. Къде го има тва по света бре. На третия час вече трябва да има птички в небето. Чувах, че вечер преустановявали операциите. Кво ще преустановявате бре господа бойци, шматароци. Той човека ще стои и ще чака до сутринта. Ей тва, питам къде го има по света. Отишъл генерала лично, и кво...отиде да ги оттегля. Няма назад ве господин пампайков. Ще драпате и ще лазите, ще влачите и ако трябва кръв ще се лей, трябва да сте там, нали за тва са обучени. Ахххх извинявам се, забравих, те тая част с убучението в последните години са я позабравили. Тука трябват лъвове, не суполанковци. Ей такива са, да. Знам, че не ме познавате в тая светлина, че не сте чели никога да обиждам никой, обаче тия посерковци са уникално кухи лейки дето ме напрегнаха. Не знам кво да кажа друго. Мисля, че отправих достатъчно обиди, може и да си отнеса бан-а, ама поне написах квото мислех. Яд ме е, честно ви го казвам. Не знам кво да кажа и за семейството на момчето. Дано имат сили.
Всъщност не ми мина, даже повече се ядосах
|
|