Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Re: фотограф в училища
Автор: Admin   
Дата:   31-10-16 10:51

Колеги,

малко повече уважение един към друг няма да е излишно!
Ако някой ви дразни как пише или какво пита, вместо да го нападате,
може просто да подминете публикацията и да не участвате в нея.
Така той сам ще се филтрира.
Никога с нападки не се е стигнало до нещо по-добро.

Отговори на това съобщение
Автор: fast_eyebrow   
Дата:   31-10-16 11:25

Не стават тия неща така, особено в детските градини.Искате ли да снимате, ако ще не даскалката да ви е вуйна, ами с директорката да спите, без родителите да дадат съгласие няма снимки. Вече се подписват декларации от родителите, дори когато децата трябва да се проверят за въшки.Общо-взето, който сега има лапе в градината, дава и подписва декларация за съгласие за всичко. Ся, че някой бай хой може връзкарската да се набута чрез даскалицата, все още по стар обичай, не значи,че това ще продължава така.

Автор: roburt48   
Дата:   31-10-16 15:26

St-photo, първо искам да изкажа адмирации и респект, че се занимаваш с това, въпреки здравословния си проблем !! Аз никога не съм снимал комерсиално (снимам съвсем отскоро), но си мисля, че снимането на деца си е доволно сложна и нелесна задача ! Ако ще снимаш децата по време на някакво мероприятие в училище (отразявайки го) вероятно трябва да се обърнеш към ръководството на училището. Ако обаче възнамеряваш да снимаш децата персонално... тогава без родители няма да се разминеш, иначе рискуваш да те линчуват ! Преди около месец щях да отнеса здрави тупаници защото снимах играещи си деца в Южен парк - София ! А и доколкото разбирам целта ти е допълнителен доход - тогава защо точно в училище ?? Успех все пак !

Автор: Aleksandr   
Дата:   31-10-16 16:07

Ейй, много сте се поамериканчили у София бе! Аз от 2000 г. на Северозапад имам места където не съм пропускал година. Да, дребна работа, но винаги казват да! За сведение: преди 20-тина години бях стигнал за една Коледа 6 детски градини в София! И много ясно, че няма да снимаш някое, чиито родители не желаят. Най-малкото, че няма да ти платят!

Дата:   31-10-16 17:48

Искате да получавате кинти като американци, значи ще ви се наложи и да бачкате като тях. [smilie3]

Автор: lamerko   
Дата:   31-10-16 18:24

Де дават пари за клатене на крака и м**и :)

Дата:   31-10-16 18:43

В министерски съвет

Автор: Антивик   
Дата:   01-11-16 06:16

fast_eyebrow написа:

> В министерски съвет

[smilie24][cool] и народното събрание.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »